تازه ازدواج کردم. حدود ۴ ماه میشه. میخوام برم بیرون، شوهرم گیر میده. هفته قبل، صبح که رفته بود سر کار، وسط هفته بود، پیام داد که بریم شهرشون و فرداش و پس فرداش اونجا باشیم و کمک کنیم برای چیدن میوه. دوباره پیام داد امروز میریم دوباره میایم. دوباره چند تا پیام دیگه داد. منم خیلی اتفاقی واکنشی نشون ندادم.
ظهرش کار داشتم رفتم سمت خونه مامانم اینا. ناهارش رو درست کردم گذاشتم رو گاز. موقعی بود که تعطیل میشد. رفتم خونه مامانم اینا. وقتی رسیدم اونجا، بهش پیام دادم که من یه کاری داشتم اومدم خونه مامانم اینا. ناهارت رو گذاشتم روی گاز. عصری برمیگردم.
همون موقع که پیام رو دادم، بهم زنگ زد. گفت واسه چی رفتی؟ خب عصری میرفتی. دیرتر میرفتی. الان حاضر شو و میام دنبالت و اینا. بهش گفتم کارم تموم نشده کار دارم. گفت چقدر طول میکشه کارت؟ کی میای؟ و از این حرفا. منم گفتم نمیدونم تا کی طول بکشه.
به فاصله یه ساعت یه ساعت زنگ میزد. میگفت بیا خونه. عصبانی شده بود میگفت چرا بعد از اینکه رفتی اونجا بهم خبر دادی و چرا قبل از اینکه بری بهم نگفتی.
اون روز میخواست بره شهرشون. اخرین باری که بهم زنگ زد، گفت بیا خونه و منم گفتم میخوام برم مراسم. ازش چند بار پرسیدم میخوای بری شهرتون؟ اونم جواب نداد. اخرشم گفت خداحافظ و قطع کرد.
بعد از یه ساعت به گوشی بابام تماس گرفت و بهش گفت درسته من اومدم خونه و اونم اومده اونجا بدون اینکه خبر بده؟
حالا من همونطور که گفتم، خبر داده بودم. شاکی بود از اینکه چرا بعد از اینکه رسیدم بهش خبر دادم و قبلش خبر ندادم.
یه بهونه الکی.
شوهر شما چطوریه؟ گیر میده؟ یا آزادین هر جا میخواین برین؟
شوهر من عادیه به نظرتون؟