2777
2789

شاید باورتون نشه کل سال خوندم برا کنکور 

وقتی رفتم سر جلسه امتحان نهایی همشو بلد بودم خوشحال همشو نوشتم اومدم بیرون

نه اینکه چیزی رو بلد نباشم....

یهو نگا کردم دیدم با کلی بی دقتی نمره از دست دادم😭💔

دوس دارم بمیرم دیگه

من تمام نمراتم 20 بود 😭💔ولی وقتی میومدم بیرون فقط سر بی دقتی فقط فقط فقط فقط سر اینکه یچیزیو جا به جا نوشتم دقت نکردم الان تمام نمراتم بد شده😭من دیگه نمیتونم کنکور خوب بیارم

حالم بده😭کمرم شکسته

چطوری بلند شم وقتی اینقد تلاش کردم و بی خوابی کشیدم ولی نشد!

خدا از این قانون گزارای ما نگذره که اینجور با روح و روان بچه های ما بازی میکنن بخدا این کنکور شده خوره روح و جون بچه هامو.عزیزم به خودت سخت نگیر انشالله میتونی بهترین باشی درس اینقدر ارزش نداره که روح و روانت رو واسش داغون کنی عزیزم به خدا توکل کن واسه ما گذشت و واسه تو ام میگذره💖💖💖

خدا از این قانون گزارای ما نگذره که اینجور با روح و روان بچه های ما بازی میکنن بخدا این کنکور شده خو ...

عزیزم من 4 سال پشت کنکور وایسادم که به هدفم برسم😭💔روانی شدم دیگه نمیدونم چرا خدا نمیزاره برسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون سالی که کنکور دادیم و تایم تموم شد، همه خوشحال از سر جلسه اومدن بیرون، فقط یه دختری به شدت گریه میکرد و می دوید که بره بیرون. هی مگیفت خراب کردم، وقت کم اوردم، آخرم وقت نتیجه  بهترین دانشگاه و رشته مهندسی رو آورده بود.

حالا شما هم با همین فرمون برو جلو، انشالله نتیجه تلاشات میبینی. 

اون سالی که کنکور دادیم و تایم تموم شد، همه خوشحال از سر جلسه اومدن بیرون، فقط یه دختری به شدت گریه ...

💔😊نه نمراتم از 20 رفتن تو 18 

تراز کلم خیلی میاد پایین

شاید باورتون نشه سوالی نبود بلد نباشم 

فقط چون تا صبح بیدار بودمو میخوندم اینقدری تمرکزم پایین بود که کلی بی دقتی کردم😊💔4 سال پشت کنکور موندم ک به هدفام برسم ولی نشد ک بشه

💔😊نه نمراتم از 20 رفتن تو 18 تراز کلم خیلی میاد پایینشاید باورتون نشه سوالی نبود بلد نباشم فقط چون ...

منی ک ۱۴ شدم 

۱۲ شدم 

با کلی سختی و زحمت از معدل بیست اینجوری شدم چی بگم 

باز خوبه ۱۸ شدی اسی، خداروشکر کن 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

منی ک ۱۴ شدم ۱۲ شدم با کلی سختی و زحمت از معدل بیست اینجوری شدم چی بگم باز خوبه ۱۸ شدی اسی، خداروشکر ...

اینم شدم عزیزم چی میگی😊💔ولی من دروس اختصاصیم زیر 20 نمیشدم حتی فارسیمم 19 میشدم همشو خراب کردم عزیزم من حتی دینی هم 20 میشدم

واقعا حالم بده که میتونستم ولی بی دقتی کردم یجوری حالم بده که از وقتی نمره هام دیدم میرم میارم بالا از استرس

عزیزم من 4 سال پشت کنکور وایسادم که به هدفم برسم😭💔روانی شدم دیگه نمیدونم چرا خدا نمیزاره برسم

عزیرم خدا نیست که این قانون های ابکی یه امروز میگن اینجوری فردا میگن اونجوری با این ترمیم نمره که دمار از بچه ها دراوردن نمرات دوازدهم بابا بخدا ما فکر میکنیم دهه شصتی ها بد بهمون گذشت بخدا دلم واسه دهه۸۰ ها کباب با این کنکور و قانون های جور واوجورشون و فشاری که به نوجوانمون میاد 

عزیرم خدا نیست که این قانون های ابکی یه امروز میگن اینجوری فردا میگن اونجوری با این ترمیم نمره که دم ...

بله بخدا از وقتی نمره هام فهمیدم یه ریز میرم میارم بالا😞همه موهام از استرس ریختن....

نمیفهمم چرا با بچه ها اینجوری میکنن 😊💔

چند سالته هدفت چیه ؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪