2777
2789
عنوان

دخترجان🦋🌻

190 بازدید | 31 پست

•دخترجآن‌،
به مَردی دل ببند که از علاقش به خودت مطمئنی
قانونِ رابطه ها این است:
مَرد باید عاشق تر باشد مَرد است که باید برای داشتنت تلاش کند مَرد است که باید پُر باشد از نیاز به تو مَرد است که باید بجنگد...
تو چرا نشسته ای کنجِ اتاق و زانوهایت را بغل گرفته ای و اشک می ریزی و روزهایت را آتش میزنی! چند سالت است مگر؟!
اینکه می نویسی خسته شده ای، اینکه می نویسی دیگر کِشِش نداری، این فاجعه است، فاجعه!
این روزهایت، بهترین روزهایت هستند...
حالاست که باید بخندی، حالاست که باید رها باشی و آزاد، حالاست که باید دخترانگی کنی...
نه که همه را خط بزنی و بنشینی کنجِ اتاق و دیوارهایش را خراش دهی و زار بزنی برای نداشتنِ مَردی که حواسش هم به تو نیست!🖤

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

گوشه ی ناخونتو نکَن. چنتا عکسم از خودت بگیر. نذار غم و غصه هات زندگیتو کنترل کنن. انقدر توی آینه از خودت ایراد نگیر. درداتو توو خودت نریز. سالم غذا بخور. به بدنت اهمیت بده. از خواسته هات بی دلیل نگذر. از حرفت کوتاه نیا. با موفق شدنت بزن توو دهن هرکی که دست کمت گرفته. خودتو دوست داشته باش. خوبیاتو، بدیاتو، همه رو باهم بپذیر و قدرشونو بدون. سرتو پایین ننداز. قوز نکن. چرا انقدر توو خودتی؟ بلند شو. سینه تو سپر کن. فکرای منفیتو بریز دور. 

تو ارزشمندترین چیز دنیایی🎀👧🏻🫀

دعا می‌کنم بتوانی عزیزدلم:)💓"

دعامی‌کنم‌جسورباشی‌وشجاع

باشی‌وبلندپرواز؛وتلاش‌کنی،

بیشترازهمیشه‌تلاش‌کنی‌وبه‌

دستاوردهای‌خارق‌العاده‌ای‌برسی؛

دعامی‌کنم‌عزمت‌رابرای‌رسیدن‌به‌‌

بهترین‌رویدادهای‌ممکن‌جزم‌کنی‌و

جانزنی؛که‌نه‌خستگی‌هامانعی‌برای

توباشند،نه‌محدودیت‌هاودلتنگی‌ها

وقضاوت‌‌هاونگاه‌ها؛دعامی‌کنم‌کم

نیاوری‌هیچ‌گاه‌وبه‌بن‌بست‌نرسی

هیچ‌وقت؛دعامی‌کنم‌برنده‌باشی؛

که‌حتی‌گرکه‌زمین‌خوردی،‌هدفمند

تر‌ازقبل‌بلندشوی‌وقوی‌ترازهمیشه

ادامه‌بدهی‌وقله‌های‌بلندتری‌رانشانه

بگیری؛

که تمام پرندگان،قبل ازپرواز، زمین

می‌خورند؛ اماخودشان را متعلق به

آسمان می‌ دانند ، بال‌هاشان را باز

می‌کنند، خورشید را نشانه می‌گیرند

و این‌ بار ماهرانه‌ تر از قبل ، پرواز

می‌کنند.

ادامه بده عزیز دلم، جسور باش، آرزو

کن ، بخواه ، تلاش کن و ایمان داشته‌

باش که می‌رسی، روزی به تمام چیزی

که عمیقا خواسته‌ ای و برایش تلاش

کرده‌ای، می‌رسی.💪🏻💆🏻‍♀💜

-نرگس صرافیان طوفان

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ناراحت باش، اما بلد باش زیاد توی تاریکی فرو نری

ناامید باش، ولی بلد باش سرش آرزوهاتو از دست ندی

بی‌حوصله باش، اما بلد باش بخاطرش از برنامه‌ها عقب نمونی

یه جاهایی تنفس لازمه دیگه، مگه نه؟

بزن کنار، یه استراحتی به خودت بده،

نذار همه چیز برات تکراری و خسته‌کننده بشه

فقط یادت نره که نباید تو تاریکی ات غرق بشی، فقط انرژی بگیر و زود برگرد تو مسیر🎀♥️✨

-کلارا

اين دخترى كه الان هستى رو دوست داشته باش 

تو نتيجه ي تمام اون شبايي كه بعد از هر بار زمين خوردن، 

با چشم هاى خسته خوابيدى 

صبح دوباره بايك قدم محكمتر بلند شدى جنگيدى

توخيلى كار كردى، خيلى تلاش كردى، خيلى دويدى، 

خيلى حرص خوردى و رجونده شدى ومجبور بودى با خيلى چيزا كنار بياى و همه ى اين جاها لبخند بزنى

اين راهى كه اومدى آسون نبود،

ولى تو به همه نشون دادى كه هيچ چيزى نمى تونه متوقفت كنه!💆🏻‍♀♥️👑

-تارا

وقتی می‌گی "فقط خودت می‌تونی برای خودت باشی"، یعنی پذیرفتی که مسئولیت عاطفی‌ات با خودته.

هیچ‌‌کس، تا ته خط، با تمام درک و حضور نمی‌تونه به کمکت بیاد، چون جای تو نیست و اگه بلد نباشی خودتو نگه‌ داری، حتی بودنِ بقیه هم یه جور وابستگی خسته‌کننده می‌شه.

این جمله یه هشدار نیست؛ یه بیداریه.

یادآوری می‌کنه، بزرگ‌سالی فقط صورتِ تو آینه نیست، یه نوع بلوغه که توش یاد می‌گیری خودتو به آغوش بکشی.

تو نقطه‌ی امنی می‌سازی که وابسته به حضور هیچ‌کس نیست و اونجاست که عشق واقعی، دوستی واقعی، و حمایت واقعی اتفاق میفته؛ نه از کمبود، بلکه از کامل بودن🧠🫵🏼🫂

وقتی می‌گی "فقط خودت می‌تونی برای خودت باشی"، یعنی پذیرفتی که مسئولیت عاطفی‌ات با خودته.هیچ‌‌کس، تا ...

عزیزم اینارو از کانال خاصی برمیداری؟ 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

عزیزم!

آدم اصیل خیانت نمیکنه، آدم اصیل دلِ کسی رو نمیشکنه، آدم اصیل بخاطر داشته هاش فخر نمیفروشه، آدم اصیل ضعف جنس مقابل نداره و pick me نیست؛

آدم اصیل حرمتِ دوست داشتن رو وسط دعوا نگه میداره آدم اصیل بخاطر اشتباهاتتون شما رو سرزنش نمیکنه بلکه تلاشش رو می‌کنه درکشون کنه؛

آدم اصیل بعد از دیدن ارزشی که بهش دادی فردا یه آدم دیگه نمیشه، آدم اصیل از پیشرفت تو خوشحال میشه، آدم اصیل برای موفقیت های تو دست میزنه تا زمانی که نوبت خودش بشه؛

آدم اصیل توی دوست داشتنش سیاست نداره، آدم اصیل ساده و بی عرضه نیست ولی ارزشِ خودش رو میدونه.🔥🤌🏻🌚

از گابریل گارسیا پرسیدند: 

اگر بخواهی کتابی صد صفحه‌ای درباره امید بنویسی، چه می‌نویسی؟

گفت ۹۹ صفحه رو خالی میذارم صفحه آخر، سطر آخر می نویسم: یادت باشه دنیا گرد است، هر وقت احساس کردی به آخر رسیدی شاید در نقطه شروع باشی. زندگی ساختنی است، نه ماندنی، بمان برای ساختن، نساز برای ماندن...

منتظرنباش کسی برایت گل بیاورد، خاک را زیر و روکن، بذر را بکار، از آن مراقبت کن، گل خواهد داد...🌚🌱✨

خیلی وقتا فکر می‌کنیم آدمای قوی همیشه قوی به دنیا اومدن، ولی واقعیت اینه که قدرت توی دلِ بحران ساخته می‌شه. اونایی که از دل شکست، بی‌پولی، طرد شدن یا تنهایی رد شدن، یاد گرفتن به خودشون تکیه کنن. قوی بودن یعنی بلد باشی ، در عمق تاریکی، یه روزنه‌ی نور پیدا کنی. این قدرت، نتیجه‌ی انتخابای کوچیکیه که وسط سختیا گرفتی، نه یه اتفاق ساده.

استفاده درست از یه زخمِ عمیق، می‌تونه ما رو تبدیل کنه به نسخه‌ی کامل‌تری از خودمون.🙆🏻‍♀🎀🛼

دوستِ من؛ می‌خوام بهت بگم می‌گذره‌. اون حسی که باعث حالِ بدت شده، روزاتو‌ سیاه و تار کرده، شبارو‌ برات طولانی تر کرده و غمو‌ غصه‌ کاشته تو دلت، می‌گذره‌ و تموم می‌شه. یه روزی‌ میاد که شاید یه اتفاق‌، شاید یه آدمی  باعث می‌شه همه این روزای بدو از یاد ببری‌. اونروز‌ که برسه‌، شب بیداریات‌ دیگه واسه گریه کردن نیست‌، واسه فیلم دیدنه‌، بیرون قدم زدنات‌ دیگه واسه دور شدن از خونه نیست، واسه‌ تنفس‌ یه هوای‌ تازه‌ست‌. آره‌ دوست من، می‌گذره این روزا🌚☁️🌬

-آرزو بابائی.