2777
2789
عنوان

ملتمون دیوونه شدن رسما

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 27 پست
چرا منحرفچرا من جدیدا نمیگیرم نکته ها رووو

میخواستن تا صبح انرژی داشته باشن قشنگ چیز کنن 

همون دیه خودت بدون😶

دلم میخواد زندگیمو بدم دست یکی بگم اینو یه دقیقه میگیری؟ بعد فرار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به ما چ.. 😎

واقعا میگم به سبک زندگی مردم کاری نداشته باشیم

#قصدم‍ توهین نبودا🌺

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

به ما چ.. 😎واقعا میگم به سبک زندگی مردم کاری نداشته باشیم#قصدم‍ توهین نبودا🌺

بابا براش سوال پیش اومده پرسیده الآن نرفته یقهٔ طرف رو بگیره که چرا تو نصف شب اومدی قهوه بخوری! 

یک‌ کلمه یاد گرفتید "به ما چه/به تو چه/ به اون چه"

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

بابا براش سوال پیش اومده پرسیده الآن نرفته یقهٔ طرف رو بگیره که چرا تو نصف شب اومدی قهوه بخوری! یک‌ ...

👏👏👏🌺

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

بابا براش سوال پیش اومده پرسیده الآن نرفته یقهٔ طرف رو بگیره که چرا تو نصف شب اومدی قهوه بخوری! یک‌ ...

بله درست میفرماید 

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

بله درست میفرماید

😂ولی بتوچه

#شوخی

مطمئن باش اون قهوه نذری بوده بعضی ها شبا بیدارن و روزها خواب 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️