2821
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من دوسش ندارم که مهم نیست چون سلیقه من این نیست اصلش اینه که خودت دوسش داری

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

بچه ها خیلی لطف کردید نظر دادید.من تو لباس خیلی مشکل دارم.اول اینکه اصلا اعتماد بنفس ندارم.ینی داشتما الان نمیدونم چرا اینطوری شدم.همش احساس میکنم خریدام زشتن.یا چیزایی که میدوزم بد هستن.شاید خوب نباشه و خیلی بد هم نباشن ولی من از بس بهش فکر میکنم اذیت میشم.و از طرفی وسواس خرید دارم.هر چیزی را هم نمیپسندم.همش فکر میکنم دیگران الکی میگن قشنگه.وای چه عذابی میکشم عیدا یا مهمونیا و مجالس.همه از دستم خسته شدن.خودم بیشتر از همه

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

این مانتوچطوره بچه ها؟؟

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

بچه ها خیلی لطف کردید نظر دادید.من تو لباس خیلی مشکل دارم.اول اینکه اصلا اعتماد بنفس ندارم.ینی داشتم ...

خیلی خوشگله عزیزم..دل دل نکن

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز