2777
2789
عنوان

داره اذان میده

241 بازدید | 50 پست

دلم گرفته 

دلم پره 

از همه خسته ام و دوست دارم به همه پناه ببرم یه حسی که نمیدونم علتش چیه 

میشه برام دعا کنید 

برای ارامشم 

برای پیدا شدن نور زندگیم 

برای درست شدن همه چی

برای اونیکه تو قلبمه و هیچکس نمیدونه چه درد جانکاهی رو دارم تحمل میکنم

کاربری دست دو نفره !!   من و اون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم خدا به دلت آرامش بده میدونم چقد سخته چقدر دردناکه منم دلم از خانوادم پره با اینکه حاملم جگرمو خون کردن هیچکسم نه تاپیکم میاد نه باهام حرف میزنه که بکم خالی شم چقدر من بدبخت و بی کسم😭

خدا نکنه عزیزم بیا اینجا حرف بزن 🩷

من خیلی گناه دارم بخدا اگه کسی بتونه درک کنه نمیدونم چکار کنم به حدی رسیدم که با اینکه برای بچم آرزوها داشتم و کلی منتظرش بودم که حامله بشم الان میگم کاش حامله نبودم و میمردم کاش بچمم نباشه که فردا اونم مثل من عذاب باشه

چی میشه بزارن منم با شوهرم زندگیمو بکنم 

چیشده تعریف کن !

هعی خواهر با درد شدید اورژانسی اعزامم کردن شهر مادرم اینا تو بیمارستان چنان سر عقده های قبلیش مادرشوهرمو سکه ی یه پول کرد که من آب شدم رفتم تو زمین عزت و ابرویی برام نذاشته برای چیزی حرص میزنه که نه بهش مربوطه نه مال اونه کل بیمارستان فهمیدن دلم میخواست کاش همونجا تو خونم میموندم و عواقبشو میپذیرفتم ولی نمیومدم اینجا

من خیلی گناه دارم بخدا اگه کسی بتونه درک کنه نمیدونم چکار کنم به حدی رسیدم که با اینکه برای بچم آرزو ...

میشه کامل بگی داستان چیه عزیزم 

اینجوری نگو خدا قهرش میگیره ها

هعی خواهر با درد شدید اورژانسی اعزامم کردن شهر مادرم اینا تو بیمارستان چنان سر عقده های قبلیش مادرشو ...

خیلی قاطع با مادرت برخورد کن 

حالا یه جا مادرشوهر کار عروس نداره خود مادر افتاده به جونت 

تو چه خوش شانسی خواهر 💔

هعی خواهر با درد شدید اورژانسی اعزامم کردن شهر مادرم اینا تو بیمارستان چنان سر عقده های قبلیش مادرشو ...

حرص نخور 

قطع ارتباط کن یه مدت اگه میتونی 

ارامشت مهمتر از هر چیزیه