2777
2789
عنوان

اونایی که فن بیانشون خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 21 پست
راس میگی منم اینجوریم یکی که زیاد حرف میزنه دائما دلم میخواد فرار کنم😂

دقیقا…من یکی حرفش طولانی میشه میرم توفکر اصلا کاملا غرق توفکرمیشم و دیگه نمیفهمم چی میگه بااینک دارم نگاش میکنمو گاهاتاییدشم میکنم

کتابی که روی فن بیان تاثیر میزاره میدونی چیان؟

هر کتاب فارسی خوبه 

حتی روزنامه 

آینه از همه بیشتر جواب میده 

در نهایت توی جمع ها قرار بگیر و سعی کن حرف بزنی چند باری ترست بریزه مثل بلبل حرف میزنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف نزدن بهتر از مزخرف گفتنه ولی در کل اعتماد به نفست رو بالا ببر. چیزی به ذهنت میرسه که فکر میکنی ج ...

من خودم چون شاغل بودم وقت گذروندم ولی از جمع فامیلی فراری ام بخاطراین دچار مشکل شدم تو جمعی که میرم اصلا خوش صحبت نیستم و سر همین موضوع با نصف فامیل قطع ارتباطم😂🤦‍♀️

راز فن بیانت چیه

نمیدونم والا من فقط حرف میزنم بقیه میگن فن بیانت خیلی خوبه😅😅😅با صدای بلند(نه زیاد) و واضح صحبت میکنم و البته اینم بگم که اگه کسی وسط حرفم چیزی بگه قهر میکنم😅باعث میشه همه با دقت گوش بدن حرف نزنن🤣🤣 

نمیدونم والا من فقط حرف میزنم بقیه میگن فن بیانت خیلی خوبه😅😅😅با صدای بلند(نه زیاد) و واضح صحبت می ...

خواهر من مردم گوه که نخوردن هر کی گوش نده باید قهر کنی🤣

برای فن بیان خوب باید تمرین کنی. بیشتر با خودت حرف بزن، مطالعه کن، زیاد گوش کن و از اشتباهاتت نترس. یه شخصیت متفاوت هم وقتی به خودت اعتماد کنی و خودتو درست بشناسی ساخته میشه. خیلی راحت باش، وقتی احساساتتو راحت بیان کنی، به حرف زدن تو جذابیت میده.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!