2821
2789
عنوان

خیلییی خستم

90 بازدید | 10 پست

شوهرم بسیااار آدم مهربان و خوش اخلاقیه ،یه گل دختر ناز هم دارم که نارس دنیا اومد،شوهرم با اینکه شهرستان سر کار بود اما کار رو ول کرد و گفت حتی اگه اخراج بشم خانمم رو تنها نمیذارم..خیلی درکم میکنه خیلی قربون صدقم میره و از همه چیم تعریف میکنه. اما من میفهمم که وابستگی و دوست داشتن سابق رو نداره. گاهی احساس میکنم بیشتر از سنم سختی میکشم بیشتر از سنم میفهمم و بیشتر از سنم تحمل میکنم .خیلی خستم خیلی... 

به گمانم خاطراتی که آدمها برای هم به یادگار میگذارند، از همه چیز مهمتر است، وگرنه همه آمده اند که یک روز بروند.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

@niniyar‍ لطفاً تایپک رو برام حذف کنید ممنون

سلام
ساعت حذف تاپیک
𝟙𝟘:𝟛𝟘 الی 𝟙𝟚
𝟙𝟜 الی 𝟙𝟝
روزهای زوج یک لینک در ساعات مشخص شده ارسال کنید

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

سلامساعت حذف تاپیک𝟙𝟘:𝟛𝟘 الی 𝟙𝟚𝟙𝟜 الی 𝟙𝟝روزهای زوج یک لینک در ساعات مشخص شده ارسال کنید

لینک چطور؟,من بلد نیستم

به گمانم خاطراتی که آدمها برای هم به یادگار میگذارند، از همه چیز مهمتر است، وگرنه همه آمده اند که یک روز بروند.

سلام ساعت حذف تاپیک لطفا برای خصوصی نی نی نی یار لینک تاپیک رو ارسال کنید

10:30 الی 12

14 الی 15

روزهای زوج

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

2823
2791
2779
2792