moeinipoor مدیر عضویت: 1404/01/27 تعداد پست: 2192 عنوان آیا گربه | مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 32 پست آیا گربه حرامه یا حلاله نگهداری ازش در خانهچند تا گزینه داریم درسته یعنی کار درستیه، بده یعنی کار غلطیه، حرامه یعنی کلا حرامه و حق الناس و ایناست تعداد رای : 29 نظرسنجی آیا نگهداری از گربه در خانه به عنوان پت درسته یا نه حرام 1 3% کار درست 19 65% کار بد 9 31% عضو رسمی بتمن های سایت ❤️🎀💫 1404/04/12 | 02:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاید_پونیو عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 923 این متنم بخون لطفا. از سایت باروری مرکز مام برداشتمسلام من باردارم و گربه دارم، شنیدم که میگن موی گ ... دستت درد نکنهاما به نظرم کسی که "خیلی" علاقه به نگهداری داره ، با دامپزشک و متخصص زنان بتونه این مشکل رو به خوبی کنترل و حل کنه
دخترعالیم عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 33954 نجس و حرام که نیست ولی کثیفهموهاش میریزه درسته دستشوییش رو تو خاک میکنه ولی خودش رو که نمیشوره با همون باسن میاد رو مبل و فرش،مدفوع و مقعدش رو لیس میزنه بعد با همون زبون صاحبش و وسایل خونه رو لیس میزنهدستشویی اش تو هوای اتفاقی هست که زندگی میکنید
من_باخودم_غریبه_ام عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 5260 دستت درد نکنهاما به نظرم کسی که "خیلی" علاقه به نگهداری داره ، با دامپزشک و متخصص زنان بتونه این مشک ... بنظرم سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن. در کل اینکار هم به اون حیوون بیچاره اسیب میزنه هم به خودمون