atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 عنوان دختر ناز و ادایی چه شکلیه من خودم میگم 199 بازدید | 13 پست به نظرتون نازمدماغم متوسطه صورتم گرده چشمام کشیده و سیاهه ابروهام پرهاخلاقمم مودبم(ولی عصبی شم با همین لفظ قلم ابرو برا طرف نمیذارم)مهربونم دوست دارم کمک کنم روحیه اجتماعیم زیادی قوی هس او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت 1404/04/12 | 01:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرمانده_چویونگ عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 2355 به نظرم بعضیا جدا از چهره شون ناز و عشوه دارن ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
tiyana1380 عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 889 صورتم ظریفه ، دماغم کوچولو ،لبام قلوه ای چشمام روباهیی اخلاقم بده 🫱🏼🫲🏻
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 اون داخله پرانتز رو اگه کمش کنی عالی میشه نه دیگه نمیشه بشینم طرف خاندانم بشوره منم نگاهش کنم ولی خب واقعا مودب جواب میدم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 ناز و ادایی بیشتر اخلاق منظورشونه اره او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
elmiraaa22 عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 7170 اطرافیان خیلی بهم میگنبخاطر اینکه به خودم میرسم و ناز و عشوه داره لحنم 😁 مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، بالاخره رسیدم به کشور رویای بچگیام 💍
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 به نظرم بعضیا جدا از چهره شون ناز و عشوه دارن ناز و عشوه من فرسخ ها فاصله اسچهرمم بد نیس واقعا در حد خودش خوبه او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 صورتم ظریفه ، دماغم کوچولو ،لبام قلوه ای چشمام روباهیی اخلاقم بده 🫱🏼🫲🏻 عزیزم تو هم یه جور دختری او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 اخلاق یا ظاهر منظورته سیسی؟ هر دو بیشتر اخلاق او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 اطرافیان خیلی بهم میگنبخاطر اینکه به خودم میرسم و ناز و عشوه داره لحنم 😁 اره صدای منم خدایی در حد مکالمه خوبه ولی برا خوانندگی نه او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
هلیاخانومم عضویت: 1404/01/07 تعداد پست: 1989 هر دو بیشتر اخلاق اخلاق ک نمیدونم خودم مث سگ در جهنممولی همه میگن من ناز و ادایی ام خودمم نمیدونم چرا میگنبیشتر میگن حرکات یه دختر ناز و ادایی باید آهسته و ناز باشه مثلا صداش کش دار باشه روتین پوستی داشته باشه فحش نده بددهن نباشه ناز و کرشمه داشته باشه