2777
2789

به نظرتون نازم

دماغم متوسطه صورتم گرده چشمام کشیده و سیاهه ابروهام پره

اخلاقمم مودبم(ولی عصبی شم با همین لفظ قلم ابرو برا طرف نمیذارم)

مهربونم دوست دارم کمک کنم روحیه اجتماعیم زیادی قوی هس

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم بعضیا جدا از چهره شون ناز و عشوه دارن 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
اون داخله پرانتز رو اگه کمش کنی عالی میشه

نه دیگه نمیشه بشینم طرف خاندانم بشوره منم نگاهش کنم ولی خب واقعا مودب جواب میدم 

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

ناز و ادایی بیشتر اخلاق منظورشونه

اره

به نظرم بعضیا جدا از چهره شون ناز و عشوه دارن

ناز و عشوه من فرسخ ها فاصله اس

چهرمم بد نیس واقعا در حد خودش خوبه

صورتم ظریفه ، دماغم کوچولو ،لبام قلوه ای چشمام روباهیی اخلاقم بده 🫱🏼‍🫲🏻

عزیزم تو هم یه جور دختری

اخلاق یا ظاهر منظورته سیسی؟

هر دو بیشتر اخلاق

اطرافیان خیلی بهم میگنبخاطر اینکه به خودم میرسم و ناز و عشوه داره لحنم 😁

اره صدای منم خدایی در حد مکالمه خوبه ولی برا خوانندگی نه

هر دو بیشتر اخلاق

اخلاق ک نمیدونم خودم مث سگ در جهنمم

ولی همه میگن من ناز و ادایی ام خودمم نمیدونم چرا میگن

بیشتر میگن حرکات یه دختر ناز و ادایی باید آهسته و ناز باشه مثلا صداش کش دار باشه روتین پوستی داشته باشه فحش نده بددهن نباشه ناز و کرشمه داشته باشه