2777
2789
عنوان

دلم بچه میخواد

618 بازدید | 76 پست

دوتا از همکارام حاملن، یکیشون تازه از مرخصی زایمان برگشته، یکیشونم تازه رفته مرخصی

دلم میگیره هر وقت میبینمشون

همش ازم میپرسن خبری نیس؟ چرا؟ دیر میشه ها.... گاهی وقتا زنگای تفریح برا استراحت بیرون نمیرم، دارم ازشون فاصله میگیرم، بیرونم نمیخوام برم، حوصله ی سوال جوابای فامیل رو ندارم، نمیشه هم بگم فعلا بچه میخوایم چیکار و اینا، حدود سه ساله ازدواج کردیم

دارم فاصله میگیرم از اطرافیانم

دلم انگار مچاله شده، دخترعمم که هم سنیم یه ماه دیگه پسرش به دنیا میاد، همش میره اینور اونور سیسمونی میخره و من باید دنبال دکتر و دوا برا شوهرم باشم، هر روز آرزو میکنم کاش بجای یکی دیگه غیر از خودم بودم، خیلی شبا خواب بارداری و بی بی چک و آز و اینا میبینم و بعد که بیداد میشم انگار دنیا رو سرم خراب میشه، چقدر انتظار سخته... تا حالا انقد از نزدیک درد و انتظار رو با پوست و خونم لمس نکرده بودم، بابام همینجوریم به شوهرم محل نمیده و میگه بچس نمیدونم اگه بفهمه مشکل هم داره میخواد چه برخوردی باهاش داشته باشه، اکثرا موقع احوالپرسی و اینا نگاه نمیکنه بهش، ۲۴ سالشه شوهرم و بخاطر ایمان و پاک بودنش بود که قبول کردم و بابام چندان موافق نبود.... هرروز انگار اندازه ی هزار روز میگذره....

به دستای خدا خیره شدم که برامون معجزه کنه، معجزه ای از جنس خودش، بزررررگ

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍

انقدر بدم میاد که توی زندگی مردم دخالت میکنن حالا انگار چی بهشون میرسه ملت بعد ۱۰ سال بچه دار میشن حالا شما تازه ۳ ساله ازدواج کردی چه اشکالی داره زندگی شماست مردم که نباید تصمیم بگیرن

😍مـــن کـــه اصـــرار نــدارم تــو خــودت مختـــارے یـــا بـمـان یـــا کــه نـــرو یــا نــــگــــهـــت مــے دارم😍

خودت چندسالته عزیزم؟چندساله منتظری؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه اولشه.سه سال چیزی نیست که ناامیدب.شوهرتم که کم سنه.حالا حالا وقت داری

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

عزیزم تازه سه ساله ازدواج کردی چرااینقدر ناامیدی

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...

منم توسال چهارمم.خیلی سخته درکت میکنم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

به کسی ربطی نداره همسرت مشکل داره.حتی خانواده خودش 

این موضوعی بین شما دوتا که باید خودتون حل کنید.هر کسی پرسید چه از شما چه از همسرتون باید بگین فعلا امادگی بچه دار شدن نداریم یا تو خودمون نمیبینیم که بخوایم پدر و مادر بشیم

ما ایرانیا هنوز قبول نکردیم که اینجور سوال هارو نپرسیم

ایشالا که به لطف خدا شما هم صاحب اولاد بشین

Baby boy coming soon👶