2777
2789
عنوان

میشه بیاید

58 بازدید | 11 پست

بچها پارتنرم مغازه تنظیمات خودرو داره بعد الان اتفاقی فهمیدم ک با پسرداییم رفیق شدن

اون نمیدونست پسردایی منه خودم فهمیدم و اینا بعد الان خیلی استرس دارم نمیدونم چرا 

گفتم از من ک چیزی نگفتی بهش گقف ن اسمتم نمیدونه نشسته جریانای کاتمونو بهش گفته وای خدااااا 

دلم میخواد کات کنممم، پسرداییم هنوز نمیدونه رلش منم

چیکار کنم حس بدی دارم حسم قویه هروقت چیز بدی باشه حس میکنم.

نترس بابا

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس بدی دارم نمیدونم چمه دلم میخواد کات کنم

بنظرم ک ترس نداره

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

والا دخترایی مثه شما تا آخر عمر  متاسفانه آرامش نخواهند داشت هی دائم در استرس وای اگه این بفهمه وای اگه اون بگه عمرشون تموم میشه و معمولا یه جایی بدجور چوبشو میخورن 

میترسم عکسمو بهش نشون بده یا همچین چیزاییی

اگه همچین ادمیه شروع کن با سیاست باهاش کات کن که قاطی نکنه بدتر زندگیتو بهم بریزه، اگه حرومزادس البته، اگه پسر خوبیه چرا اینقدر بهش شک داری؟

اگه همچین ادمیه شروع کن با سیاست باهاش کات کن که قاطی نکنه بدتر زندگیتو بهم بریزه، اگه حرومزادس البت ...

بخاطر اکسم ب کسی اعتماد ندارم 

دوساله باهمیم ولی خب نمیدونم چرا اینطوری شدممم

خودش گف تو عین ناموس منی من فهمیدم پسرداییته خوشحال شدم چون شاید از اشنای فامیلتون باشم برا خواستگاری و اینا راحت تر باشیم و اینجور حرفا ولی حسم بده

بخاطر اکسم ب کسی اعتماد ندارم دوساله باهمیم ولی خب نمیدونم چرا اینطوری شدمممخودش گف تو عین ناموس منی ...

دیگه توی دو سال باید ذاتشو شناخته باشی، اگه نشناختی که هرجوره برات ریسکه هم رل هم رل، اگه پسر خوبیه اذیتش نکن