2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وکیل نیستم سردفترم بپرس بلد باشم جواب میدم

عزیزم من تو این وام خونگیا شرکت کردم من بوشهر اون کازرون نزدیک۲۰۰کیلومتر فاصله داریم

از قبل تعیین کرده بوذ ک برج۳وامت میدم امروز فردا شد تا شد برج ۴  دوشب پیش  دوتا ۵تومن زد  

دیگع جواب تلفن نمیده میخام شکایت کنم

اگه بخابم شکایتش کنم باید برم شهر اون؟

این کاربری دست سه نفره😊

منم

عزیزم من تو این وام خونگیا شرکت کردم من بوشهر اون کازرون نزدیک۲۰۰کیلومتر فاصله داریم

از قبل تعیین کرده بوذ ک برج۳وامت میدم امروز فردا شد تا شد برج ۴  دوشب پیش  دوتا ۵تومن زد  

دیگع جواب تلفن نمیده میخام شکایت کنم

اگه بخابم شکایتش کنم باید برم شهر اون؟

همش امروز فردا میکنه

این کاربری دست سه نفره😊

خیلی سخت بود قبولیش؟

واسه ارشد میخوندم پوست از سرم کنده شد سردفتری هم سخت بود ولی ارشد رو که دیده بودم دیگه به اون نگفتم سخت 

دوستانی که پیگیر اتفاقات بعد از خیانت همسرم بودند  تاپیک آخرم رو بخونند ببخشید تگ کردن بلد نیستم 🙏

عزیزم من تو این وام خونگیا شرکت کردم من بوشهر اون کازرون نزدیک۲۰۰کیلومتر فاصله داریماز قبل تعیین کرد ...

شکایت رو تو شهر خودتون دفتر خدمات قضایی ثبت کن تمام فیش های واریزی رو پرینت بگیر به عنوان مدرک لازم داری . اگه از حساب خودت واریز کردی خودت باید شکایت کنی . اگه از حساب شوهرت یا کس دیگه ریختی اونم باید جزو شکات باشه . دادگاهتون هم احتمالا کازرون میشه . اگه چت یا مدرک یا قراردادی چیزی داری که وام خونگی بوده حتما پرینت بگیر 

دوستانی که پیگیر اتفاقات بعد از خیانت همسرم بودند  تاپیک آخرم رو بخونند ببخشید تگ کردن بلد نیستم 🙏

عزیزم من تو این وام خونگیا شرکت کردم من بوشهر اون کازرون نزدیک۲۰۰کیلومتر فاصله داریماز قبل تعیین کرد ...

کل مبلغ چقدره ؟

۳۰من ۱۶۸۰۰هم واریز کردم

بگو ۶۸۰۰ پول خودت رو برگردونه بیخیال وام شو به دردسرش نمی ارزه 

چی

شکایت کنی تو میشی خواهان . اون طرف میشه خوانده . دادگاه صلاحیت دار برای رسیدگی‌به پرونده های حقوقی میشه محل اقامت خوانده