ملیکا۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 3385 عنوان نهایییی 87 بازدید | 9 پست وا نمیشه برامممم. چه کنم؟ من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿 1404/04/12 | 00:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملیکا۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 3385 نمرات نهایی ؟ اره دوازدهم من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿
ملیکا۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 3385 انسانیی؟برا ما انسانیا هنو نیومده اره . ولی میگن مهلت برای اعتراض نمیدن ...میدن؟ چطوری بعضی انسانی ها میگفتن دیدن من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿
لولوخان_پژمرده عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1831 اره . ولی میگن مهلت برای اعتراض نمیدن ...میدن؟ چطوری بعضی انسانی ها میگفتن دیدن چرا بابا میگن از وقتی برات فعال شه مهلت میدن...نمیدونم بخدا برا منم ی لحظه اومد سریع رفت حتی نتونستم ببینم چند شدم چیو...دوستمم میگه یبار دیدم بعد باز رفته
ملیکا۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 3385 چرا بابا میگن از وقتی برات فعال شه مهلت میدن...نمیدونم بخدا برا منم ی لحظه اومد سریع رفت حتی نتونستم ... چه بدبختیه . طرف میکه حساب کردم دیدم ۱۹ میشم .بعدش طرف بهش ۱۳ داده ...منو تمام استرس گرفته من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿
لولوخان_پژمرده عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1831 چه بدبختیه . طرف میکه حساب کردم دیدم ۱۹ میشم .بعدش طرف بهش ۱۳ داده ...منو تمام استرس گرفته اره فقط استرس میدن مارو میگن امسال خیلیییی بد تصحیح کردن....و میگن بخاطر درس دینیه کامل تصحیح نشدهخب ی درسو بزن در حال باز بینی مث بقیه چرا انقد استرس میدین/:
ملیکا۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 3385 اره فقط استرس میدن مارو میگن امسال خیلیییی بد تصحیح کردن....و میگن بخاطر درس دینیه کامل تصحیح نشدهخب ... شانس ما واقعا...نه سال پیش اینجوری بود وضعیت نه سال قبلش . من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿
لولوخان_پژمرده عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1831 شانس ما واقعا...نه سال پیش اینجوری بود وضعیت نه سال قبلش . اره واقعا اصلا نمیفهمم چرا اینجوری میکنن با ما