2777
2789
عنوان

دوست💚

136 بازدید | 17 پست

شما وقتی دلتون گرفته پیش کی درد و دل میکنید؟؟دوست خوبی داریدد که پیشش درد و دل کنید و بعدا پشیمون نشید؟؟ یا ترجیح میدین بریزین تو خودتون و فقط بغضتونو تو دل خودتون نگه دارین😔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست دارم اما از بس ریختم تو خودم دیگه عادتم شده چون معمولا بی توجهن یا اصن حالتم خوب باشه خبرنمیگیرن ازت پس درنتیجه دوست ندارم یا دارم نمیدونم 😞😕😐

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme

با خاهرام 

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

منم‌ مادرم بهترین دوستمه...دوستام هستن  ولی نه در حدی که بتونم‌ پیششون درد و دل کنم ..یاد دوران راهنمایی و دبیرستان به خیر با اینکه خیلی ازش گذشته و الان ۲۸ سالمه ولی حسرت اون روزا رو میخورم  اون موقع دوستا قابل اعتماد تر بودن ...