2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیابید خواستگارم

190 بازدید | 22 پست

بچها من یه خواستگار سنتی داشتم 

معیارامون به هم می‌خورد 

معرفی شدیم از طریق بزرگترا 

و یک جلسه برای بار اول دیدن قرار رسمی داشتیم همراه مامانا..

من قیافم خوشگله خدایی خالی از اغراق.

پسره بعد از قرار رفته خونه هرچی خانوادش اصرارش کردن ک نظرش چیه میگه من باورم نمیشه این دختر اینقدر خوشگله انگار عملیه باورم نمیشه یکی انقد زیبا سرراهم قرار گرفته و هیچ نظر دیگه نداده و گفته میخام چند روز فک کنم 

اینا رو دخترعموم ک عروسشونه بهم رسونده قایمکی.

من خیلی ناراحت شدم که یعنی چی انگار عملیه یعنی باورم نمیشه خیلی دلم گرفته 

بخدا تا الان ی دکتر پوست ساده هم نرفتم 

تازه کک و مک هایی هم دارم یکمم دماغم قوز داره انگار. یعنی میخام بگم که عملی نیستم شبیه عملی ها هم نیستم اما خب خوشگلم.

برداشتتون چیه شماها آیا خوشش ازم نیومده ؟ جوابش منفیه؟؟

دوست داشتم بیاد خواستگاریم و خانوادم بررسیش کنن. لااقل بیاد خواستگاری ک غرورم می‌شکنه جلو مامانم اینا که در جریانن فردا هی نکن پسره نپسندیدتت.

لطفاً تحلیل و راهنمایی کنید 

سطحش پایینه یا نه؟منظورم قیافه و مالی و خانوادگی و فرهنگیه؟

متوسطه در حد خانواده خودم کلا شباهت های خانوادگی خیلی نزدیکی ب هم داریم 

قیافشم خوبه 

شاغلم هست وضعش متوسطه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متوسطه در حد خانواده خودم کلا شباهت های خانوادگی خیلی نزدیکی ب هم داریم قیافشم خوبه شاغلم هست وضعش م ...

دخترایی با قیافه خوشگل مثل شما، تاحالا تو زندگیش بهش جواب مثبت ندادن، باورش نمیشه شما اومدی تو زندگیش

من همچین ادمی رو قبول نمیکنم بهتر از ایشونم میتونی پیدا کنی ، بیشتر تو جامعه باش و به چشم بیا

شاید تو شکه

حدس خودمم همینه 

ولی به چیز دیگه هست احتمالش.. انگار میخاد بیشتر بیرون بریم و بیشتر اشنا شه بعد بیاد خواستگاری اما خب من با بیرون رفتن های اینجوری اوکی و راحت نیستم و بنظر من بیرون رفتن فقط واسه بار اوله که بپسنده، بعدش دیگه باید بیان خونمون آشنایی جوری دیگه پیش بره

اگ بازم درخواست بیرون رفتن کرد چیکار کنم؟؟

2790
2778
2791
2779
2792