2777
2789
عنوان

دستم میندازن

99 بازدید | 8 پست

🫠پروردگار شاهده من هر جا باشم تمام سعیم این هست خوب رفتار کنم و حرف بدی نزنم ولی همیشه همه برعکس اینو بهم نشون میدن 

حتی یه سری از دوستام که دوستای نزدیکی هم بودیم وقتی راجب یه مسئله که جز خط قرمزام بود گفتم رعایت نکردم و خیلی پشیمانم کاش چیزی نمی گفتم 

حس میکنم شاید نباید این همه با همه خوب بود شاید باید منم همونجوری مثل خودشون باشم 

آدم وقتی وسواسی و حساس باشه بیشتر اذیت میشه چون شما یه نفر خاص رو نگفتی داری میگی اطرافیان 

بنابراین با ارتباطات خودتو کم کن یا حساس نباش که این چرا اینجوری گفت اون چرا اونجوری راه رفت شاید ادای منو درمیاره و فلان 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آدم وقتی وسواسی و حساس باشه بیشتر اذیت میشه چون شما یه نفر خاص رو نگفتی داری میگی اطرافیان بنابراین ...

میوکنی من در ظاهر همینجوریم و واقعا خیلی وقتا مهم نیست ولی یه وقتایی نمیدونم حتی اگه نشون بدم که مهم نیست خودم یه جوریم میشه یعنی حال خودم بد میشهکسیم نمی فهمه  چون حس می‌کنم کسی بفهمه اهمیت میدم بیشتر پیله میشه و خب  اوضاع شاید بد شع💔

میوکنی من در ظاهر همینجوریم و واقعا خیلی وقتا مهم نیست ولی یه وقتایی نمیدونم حتی اگه نشون بدم که مهم ...

ارتباطتو کم کن با کسایی که خیلی برون گرا هستن خودتم مشخصات درون گراهای افراطی رو داری سعی کن با درون گراها بیشتر ارتباط بگیری حالتو بهتر میکنه 

ارتباطتو کم کن با کسایی که خیلی برون گرا هستن خودتم مشخصات درون گراهای افراطی رو داری سعی کن با درون ...

نه درون گرا نیستم برون گرا هم نیستم یه چیزی در حد وسطم توی نوشتن خوب نیستم💔🥲

نه درون گرا نیستم برون گرا هم نیستم یه چیزی در حد وسطم توی نوشتن خوب نیستم💔🥲

در کل ارتباطاتتو زیاد نکن دورتو با آدمای زیاد شلوغ نکن با دوستای شبیه خودت خوش بگذرون مطمئنم حالت بهتر میشه و آرامش خوبی خواهی داشت