2777
2789
عنوان

من خوشگل ترم یا این پسره 🤣🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 5657 بازدید | 240 پست
قشنگید هر دو به هم میاین🌹عزیزم دانشجو چه رشته ای هستی

قربونت 

مشاوره میخونم 

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ردش کردم دوسال پیش 😁

چرا خواستگار بود ؟

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

تازه خودت جذاب تری

ممنونم 

میدونی چرا این تاپیک و زدم ؟ 

چون حس میکنم نمیشه و با این پسره خیلی فرق دارم با اینکه ازش خوشم اومده بود با بقیه پسرا فرق می‌کنه 

این تاپیک زدم مردم بگن اون مذهبیه تو نیستی بهم نمیاین بیخیال شو 

برعکس شد گفتن بهم میاین 🤣

چرا خواستگار بود ؟

همکلاسی دانشگاه بود

پیشنهاد اشنایی داد گفتش ازت خوشم اومده اگه امکانش هست بیشتر باهم آشنا بشیم.‌

من خودمم ازش خوشم میومد ولی وقتی گفت ۱۹ سالشه ردش کردم همون موقع.  یک سال کوچیکتر بود

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

کلن وایب خیلی مثبت داره وایب شهادت داره فقط عکسش نیس من که بهش خیلی حس خوبی دارم ولی حس میکنم بهم نم ...

میدونی بستگی به خودت داره 

به شخصه برام مهمه فرد مقابل از من حتی بیشتر مذهبی باشه دوست دارم خیالم بابت بابای بچه ام  راحت باشه 

من خودم خیلی مذهبیم  

ولی اگر میبینی بهم نمیخورید زودتر تمومش کن 

همکلاسی دانشگاه بود پیشنهاد اشنایی داد گفتش ازت خوشم اومده اگه امکانش هست بیشتر باهم آشنا بشیم.‌من خ ...

آها فدای سرت پسرا همینجوریم سنشون بیشتره عقلشون کمه😂

میدونی بستگی به خودت داره به شخصه برام مهمه فرد مقابل از من حتی بیشتر مذهبی باشه دوست دارم خیالم باب ...

من حاضرم تغییر کنم 

حالا من درونی مذهبی ام نماز میخونم و اهل بیت هم دوست دارم  ظاهرم نیس 

فک کنم پسره دیگه نمیخواد ادامه بده 

آها فدای سرت پسرا همینجوریم سنشون بیشتره عقلشون کمه😂

دقیقا 😂 ول کننم نبود میگفت مهم نیست تو سنت خیلی کمتر نشون میده و فلان....منم گفتم نه من حوصله خاله بازی ندارم لطفا در برابر فهمیدن مقاومت نکن 😂

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

ممنونم میدونی چرا این تاپیک و زدم ؟ چون حس میکنم نمیشه و با این پسره خیلی فرق دارم با اینکه ازش خوشم ...

عزیزم اتفاقا مذهبیه ی مزیته گیر ادم لاشی نیوفتادی خداروشکر

ان شالله هر چی خیره پیش بیاذ برات

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹

دقیقا 😂 ول کننم نبود میگفت مهم نیست تو سنت خیلی کمتر نشون میده و فلان....منم گفتم نه من حوصله خاله ...

اره بابا من خودم دوستی بدون ازدواج قبول ندارم 

مخصوصا دانشجو باشه ک شرایط ازدواج نداره 

آدم وابسته می‌شه آسیب میبینه 

اره بابا من خودم دوستی بدون ازدواج قبول ندارم مخصوصا دانشجو باشه ک شرایط ازدواج نداره آدم وابسته می‌ ...

دقیقا همینه👌🏻