2777
2789
عنوان

کاش آدمااا

114 بازدید | 16 پست

امروز خانوادگی دور هم جمع بودیم و حرف میزیم یهو یکی پرید وسط حرفم گف تو اگه میفهمیدی و عقل داشتی کنکور قبول میشدی و چقد این حرفش قلبم رو به درد اورد.

چرا هر چی میشه این کنکور لعنتی رو میکوبونین تو سرمون ما کم شب بیداری نکشیدیم کم نخوندیم کم گریه نکردیم کم شکست نخوردیم شما حتی نصف اون استرسای ک ما کشیدیمو تجربه نکردین تلخی و سختی اون روزا یه لحظه هم فراموش نمیشه ولی چ کنیم که خواست خدا نبود!! 

کاش ادما مراقب حرفایی که میزنن بودن چ کسایی بودن ک تا صبح بیدار موندن و بخاطر یه حرف که از نظرتون شوخی یا مسخره سادست بیدار موندن و خودخوری کردن الحق ک زبان ادمیزاد از شمشیرم بدتره......

من ازدیدن موفقیت لذت میبرم،چه برای من باشه چه برای تو!  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

همچین آدمایی باید مثل سگ ولگرد تو خیابون جمع بشن

به حرف کسی محل نزار طرف دیدم ۸ سال پشت بده دندون قبول شده

هدف که مهم باشه همه چی حله

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

بزار عزیزم هر حرفی که میخوان بزنن تو اصلا توجه نکن بهشون بگو به جای اینکه بیای تو زندگی فضولی کنی برو فرهنگ تو درست کن 

والا منو نمیبینی دیشب از گریه هلاک میشدم امروز از خنده

ولش کن یه مشت دری وری میگن دلشون خوشه

چه ادم بیشعوری کاش جواب شو میدادی دلم خنک میشد

من همیشه از این حرفا میشنوم و یجورایی عادت کردم ولی نمیدونم چرا خدا اینارو میبینه و میشنوه ولی برام کاری نمیکنه ...

همچین آدمایی باید مثل سگ ولگرد تو خیابون جمع بشنبه حرف کسی محل نزار طرف دیدم ۸ سال پشت بده دندون قبو ...

با اینکه سال اول پرستاری قبول شدم ونرفتم ما تو فامیلامون حتی یه خانم معلم نداریم چ برسه به دکتر و اینا بعد عوض اینکه بهم روحیه بدن میان اینارو بهم بگن واقعا خیلی درد داره

اون کسی که این حرفو زده چقد احمق و بی فرهنگ بوده... عجب. حیف دختری به پختگی تو که با اونا اصلا معاشر ...

من خیلی کم تو جمع خانوادگیمون شرکت میکنم و بیشتر اوقات تنهام حیف همون چند ساعت که آدم با نزدیکاش میگذرونه

متاسفانه عموم.......

خیلی ببخشید خیلی ببخشید گوه زیاد میخوره 

جدی نگیر من گذاشتمش پشت در عمو ها کلا ببخشید گوه زیاد میخوره جدی نگیر

برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨

بزار عزیزم هر حرفی که میخوان بزنن تو اصلا توجه نکن بهشون بگو به جای اینکه بیای تو زندگی فضولی کنی بر ...

چشم عزیزم تمام سعیم رو میکنم💝  

[QUOTE=386731975] خیلی ببخشید خیلی ببخشید گوه زیاد میخوره  جدی نگیر من گذاشتمش پشت در عمو ها کلا ببخشید گو ...[/QUOTE

کاش فقط عمو بود انگار یه ایل جمع شدن منو از پا در بیارن چپ و راست کنکور کنکور کنکور چقد این لعنتی مارو عذاب داد