2777
2789
عنوان

توی عقد میشه کامل راحت بود❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 36 پست
از اون تقریبا چون ترس از دست دادنمو داره همش میگه اگه ازم بگیرنت چکار کنم؟ بعد خودمم میدونم که بعد ا ...

ولی جای و زمان و همه چی بهترین حالت باشه 

انجام بدید 

حامله نشیا ،،،،، 

با مادرت مشورت کن 

🌈ای کاش که یلدای وطن را سحری بود🌞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اون تقریبا چون ترس از دست دادنمو داره همش میگه اگه ازم بگیرنت چکار کنم؟ بعد خودمم میدونم که بعد ا ...

براچی بخوان تورو ازش بگیرن؟؟

مگه مطمعن نیستبن از هم

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

نه مثلا همش میگه من بی تو میمیرم تو روح منی نمیدونم اگه یکی ازم بگیرتت من چکار کنم از این حرفا

دلیل ابن حرفاش چیه؟؟

بنطزم رابطه بدون دخول نهایت تو عقذ داشته باش

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

این حساسیت اسمش طرحواره ی رها شدگیه که همسر سابق منم دقیقاً همین جور بود...این ترس از دست دادن ممکنه عامل چیزای دیگه بشه...به نظرم بیش تر دقت کن.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

نه مثلا همش میگه من بی تو میمیرم تو روح منی نمیدونم اگه یکی ازم بگیرتت من چکار کنم از این حرفا

با یه ماه آشنایی وقتی این حرفو میزنه معنیش دوست داشتن و احساسی بودن نیست. هورموناشه و هیجان. 

شما وا نده اگه برای خانوادت مهمه 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

به نظر من اصلا به هیچ وجه

ازدواج شما سنتی بود الان در واقع در مرحله شناخت قرار دارید

همسرتون اگه ترس از دست دادن داره کاری کنه که از دست نده! خودش رو ثابت کنه شناخت که کامل شد وقت برای رابطه هم هست.

اینو از تجربه کسایی میگم که بخاطر رابطه داشتن نتونستن جدا بشن و پاگیر سنت شدن...