من از لیمومی برای مادرم رژیم فورپی گرفتم، اولا که اس ام اس میده رژیم رایگان و اینا باز میکنی میببینی زده ۳ میلیون مثلا با تخفیف ۶۰ درصد یادمه شد ۱۲۰۰ چه خبره واقعا؟
این رژیمای اینترنتی و آدم میگرفت میگفت دکتر نمیرم و ارزونه یادمه ۱۴۰۰ رژیماش ۹۰ تومن بود ۲۱ روزش الان به نظرم خیلی گرونه
دوما که اصلا اشاره نکرد که رژیمش فقط مرغه و مثلا صبخونه ۳۰ تا دونه بادوم داشت و نهار و شام مرغ ۱۵۰ گرم و فقط مرغ و تخم مرغ مادرم از روزه سوم حالت تهوع داشت و بعد از ۵ روز دست و پاش دیگه میلرزید انقد بهش فشار اومده بود و سردرد داشت و رسما مریض شد هنوز درست حالش جا نیومده و پیاده روی دیگه نمیتونه بره میگم حالم خوب نیست،
هیچ شماره تماسی ندارن و فقط مسیج از طریق سایته بهشون که پیام میدی که حداقل رژیم و تغییر بدید پولم سوخت نشه میگن بررسی میکنیم و چت و طوری میبندن که نتونی پیام بدی من اول فکر میکردم مشکل از آیفون منه با گوشیه مادرم پیام دادم دیدم اونم همین کارو کردن و چت و بستن تا نتونم چیزی بفرستم عملا پولمو خوردن بدون حتی یه معذرت خواهی بابت مریض کردن مادرم
رژیمای کپی پیستی بدون قبول مسئولیت کارشون
لیمومی فقط پول میگیره پولشم از دکتر تغذیه بیشتره به نظره من آدم وقت بزاره نصفه این پول و بده دکتر تغذیه، قشنگ براش وقت میذاره و به حرفش گوش میده رژیم که نباید آدم و مریض کنه