2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

منم نميدونم ولي از رضايت ها استوري ميزارن همه راضين سريع وزن كم مي كنن خواستن بدرون اينجا كسي تجربه ...

الان دیدم ۱ تومن برای ۴۰ روز زیادیه اینایی ک استوری میکنن دروغه برو ی دکتر تغذیه هزینه ۶۰ روزش اینقدر میشه

الان دیدم ۱ تومن برای ۴۰ روز زیادیه اینایی ک استوری میکنن دروغه برو ی دکتر تغذیه هزینه ۶۰ روزش اینقد ...

خيلي  از دكترها رو رفتم ولي من اهل رژيم هاي زمان بر نيستم دوست دارم زود وزن كم كنم وگرنه وسط راه اراده ام رو از دست ميدم😭

خيلي از دكترها رو رفتم ولي من اهل رژيم هاي زمان بر نيستم دوست دارم زود وزن كم كنم وگرنه وسط راه ارا ...

میفهمم چی میگی پس خودت برو کلم پیچ رو از بازار دانلود کن بزن لاغری سریع ب اندازه ای ک میگه بخور مثلا ۱۲۰۰ یا ۸۰۰ کالری میگه بخور سریع لاغر میشی

ولی پول جااین رژیما ی اینترنتی نده

از لیمومی رژیم گرفتم هم غذا های خاص داشت هم هزینه ی رژیم زیاد بودچند کیلو کم کردم اما برگشت.
ولی از اندام برتر خ.دم و خواهرم رژیم گرفتم راضی کننده بود قیمتش هم اوکی بود فک کنم شرایط اقساط هم دارن

من از لیمومی برای مادرم رژیم فورپی گرفتم، اولا که اس ام اس میده رژیم رایگان و اینا باز میکنی میببینی زده ۳ میلیون مثلا با تخفیف ۶۰ درصد یادمه شد ۱۲۰۰ چه خبره واقعا؟

این رژیمای اینترنتی و آدم میگرفت میگفت دکتر نمیرم و ارزونه یادمه ۱۴۰۰ رژیماش ۹۰ تومن بود ۲۱ روزش الان به نظرم خیلی گرونه

دوما که اصلا اشاره نکرد که رژیمش فقط مرغه و مثلا صبخونه ۳۰ تا دونه بادوم داشت و نهار و شام مرغ ۱۵۰ گرم و فقط مرغ و تخم مرغ مادرم از روزه سوم حالت تهوع داشت و بعد از ۵ روز دست و پاش دیگه میلرزید انقد بهش فشار اومده بود و سردرد داشت و رسما مریض شد هنوز درست حالش جا نیومده و پیاده روی دیگه نمیتونه بره میگم حالم خوب نیست،

هیچ شماره تماسی ندارن و فقط مسیج از طریق سایته بهشون که پیام میدی که حداقل رژیم و تغییر بدید پولم سوخت نشه میگن بررسی میکنیم و چت و طوری میبندن که نتونی پیام بدی من اول فکر میکردم مشکل از آیفون منه با گوشیه مادرم پیام دادم دیدم اونم همین کارو کردن و چت و بستن تا نتونم چیزی بفرستم عملا پولمو خوردن بدون حتی یه معذرت خواهی بابت مریض کردن مادرم

رژیمای کپی پیستی بدون قبول مسئولیت کارشون

لیمومی فقط پول میگیره پولشم از دکتر تغذیه بیشتره به نظره من آدم وقت بزاره نصفه این پول و بده دکتر تغذیه، قشنگ براش وقت میذاره و به حرفش گوش میده رژیم که نباید آدم و مریض کنه

دو تا از همکارام گرفتن یه رژیم ۴۰ روزه اس ۴ دوره ۱۰ روزه داره یه ده روز گوشت مرغ یکی گوشت قرمز یکی سبزیجات و یکی ماهی، نون و برنج و قند کامل حذف میشه ۱۰ کیلو کم کردن عالی بود میگفتن گشنمون نمیشه، بعدشم ی دوره ۲۸ روزه کول دان واست باز میشه ک کم کم برنج و نون رو میاره تو برنامت وزنشون خیلی کم شده خیلی خوب شدن منم میخوام بگیرم،