2821
2789
من تو خواب حالت خفگی بهم دست میده یا حس میکنم که دارم از یه ارتفاعی پرت میشم حس ترسی که نمیتونم بیدا ...

میشه بیشترتوضیح بدین

تو خواب چجوری

من خواب بدمیبینم که اذیتم ویهو بیدارمیشم نفسم انگار بزورمیاد وگاهی تپش قلب دارم  دوسه ثانیه بعدبیدار شدن خوب میشم ولی حس بد نمیره انگارغم خوابه هنوز باهام باشه

وقتیم یذره ناراحت بشم سریع سردردمیگیرم

یا استرس بگیرم دستام یخ میکنه

وقلبم تندمیزنه یا یکوری میشم یهو چطورمیگن هورس دلم ریخت

اینجوری میشم

خیلی حساسم باکوچکترین کلمه از طرف یکی استرس میگیرم

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میشه بیشترتوضیح بدینتو خواب چجوریمن خواب بدمیبینم که اذیتم ویهو بیدارمیشم نفسم انگار بزورمیاد وگاهی ...

ببین حتما اول ازمایش خون کامل بده که کمبود چیزی نداشته باشی یا تیروئیدت مشکل نداشته باشه 

بعد چکاپ قلب هم اگه میتونی بشو چون خیلی ادما یه مشکلای کوچولوی قلبی دارن که با یه سری دستورات و اگاهی از بیماری کنترل میشه و اگه اینا سالم بود میشه مشکل اعصاب 

من مشکل اعصاب دارم 

ولی چون فقراهن شدید گرفته بودم روانپزشک گفت فعلا میذاریم پای فقراهنت گفت فقراهنم میتونه خواب رو بهم بریزه و حالو بد بکنه و حس خفگی بهت دست بده بعد من الان مشکوک به خودایمنی هم هستم و اینه که فعلا پزشکا دارن روی شاخه های دیگه کار میکنن البته اگه ثابت بشه بیماری خودایمنی هست خب روی اعصاب هم معمولا اثر میذاره 

زن داداشمم که گفتم سنش بالا بود اپنه خواب گرفته بود و تست خواب داد البته دوست پنجاه کیلویی هم داشتم 25 سالش بود پزشک ریه براش تشخیص اپنه داد و گفت باید بستری بشه ولی دوستم دنبالشو نگرفت 

ببین حتما اول ازمایش خون کامل بده که کمبود چیزی نداشته باشی یا تیروئیدت مشکل نداشته باشه بعد چکاپ قل ...

کم خونی ک دارم مینورم هیچوقت هموگلوبین خونم از ده نرفته بالا

همیشه نه یا ده بوده 

قلبونمیدونم یبار فقط سونو واکو شدم باردار بودم گفتمش گاهی یجوریه یهو چندبار تندمیزنه بعدخوب میشه گفت مشکلی نیست

خیلی استرسیم عصبی هم هستم 😔ذهنم هیچوقت ارامش نداشته از بچگی تاالان

نمیدونم چرا همه ی عالم وادم لجن باهام وگیرمیدن ب همه چیم منم ذهنم ساعت ها درگیر میشه

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

کم خونی ک دارم مینورم هیچوقت هموگلوبین خونم از ده نرفته بالاهمیشه نه یا ده بوده قلبونمیدونم یبار فقط ...

دقیقا ریشه مشکل هممون عصبیه 

من دوستم سالها مشکل وسواس شدید داشت و مامانش و خواهرش از بچگی خیلی اذیتش میکردن بعد ازدواج کرد بدون فکر که از دست اونا راحت بشه از چاله افتاد تو چاه و شوهرش اذیت میکردو خانواده شوهرش اخرم تو سی و خورده ای سالگی رماتیسم گرفت ته همه اعصاب خوردی ها میرسه به بیماری خودایمنی منم الان مشکوکم تو هم اگه سنت کم هست ارتباطت رو با ادمای سمی کم کن فقط به فکر خودت باشه اشتباه نسل مارو نکن که ارتباط به هر قیمتی و سکوت کنی و تو خودت بریزی 

پنیک هم میگن برای کسایی پیش میاد که سالها غمها و مشکلای زیادی رو ریختن تو خودشون و بدن اینطوری واکنش نشون میده 

دقیقا ریشه مشکل هممون عصبیه من دوستم سالها مشکل وسواس شدید داشت و مامانش و خواهرش از بچگی خیلی اذیتش ...

چی بگم خواهر سی وسه سالمه از روزی ک یادمه غصه میخورم🙂شاید باورنکنی تمام افراد دورم یجوری سمین برام حتی شوهرم

بدبختی نمیتونم ازشون دور باشم 

چی بگم خواهر سی وسه سالمه از روزی ک یادمه غصه میخورم🙂شاید باورنکنی تمام افراد دورم یجوری سمین برام ...

منم نزدیکانم خیلی سمی هستن فکر کن از بچگی همش دارم باهاشون میجنگم تک و تنها 

منم نزدیکانم خیلی سمی هستن فکر کن از بچگی همش دارم باهاشون میجنگم تک و تنها

ولشون کن من خیلی کم میرم پیششون شاید ماهی یک بار

فقط بدبختی خونواده شوهرمه ک همسایه ایم😑اصلا نمیان خونم بااینکه اینجا نری پیش کسی یعنی ازش خوشت نمیاد

منم خیلی کم میرم وقتیم برم همش باپسرم دعوا میکنن 

یه حرفایی میزنن حس میکنم خوشون نمیاد 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز