2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو چه حالتایی داری من حمله پانیک برا قلبم سمهتوام قلبت درگیر میشه؟

من تو خواب حالت خفگی بهم دست میده یا حس میکنم که دارم از یه ارتفاعی پرت میشم حس ترسی که نمیتونم بیدار بشم 

بعد جدیدا هم یه استرس بهم دست بده ممکنه بی حس بشم و تکون نتونم بخورم و انگار بدنم فلج میشه 

پریروز اینطوری شدم به یه متخصص دیگه گفتم اینطوری شدم گفت بهت حمله پنیک دست داده و حالا میخوام به روانپزشک بگم حالتامو 

اخه من یه مدت فقر اهن شدید گرفته بودم خبر نداشتم بعد به روانپزشک گفتم گفت این حالتای تو خوابت میتونه واسه فقراهنم باشه چند ماه اهن بخور ببینیم چی میشه که اهن خوردم بهتر شدم 

ولی مغز و اعصاب و متخصص های دیگه تا حالا نظرشون رو پنیک بوده

من تو خواب حالت خفگی بهم دست میده یا حس میکنم که دارم از یه ارتفاعی پرت میشم حس ترسی که نمیتونم بیدا ...

من هم همینجور بودم 

ولی سر یه ترسی روز قبلش پارسال تپش قلبم خیلی بالا رفت و کنترلش نکردم گفتم بخوابم خوب میشم

طرف ساعت ۴ صبح بیدار شدم حس کردم حمله قلبی کردم و دارم ایست قلبی میکنم ... رفتم دکتر گفتن قلبت آسیب دیده و دو روز بستری شدم 

ازون روز اینجوری شدم و قلبمم بدتر شد

اضطراب

من هم همینجور بودم ولی سر یه ترسی روز قبلش پارسال تپش قلبم خیلی بالا رفت و کنترلش نکردم گفتم بخوابم ...

پیش متخصص قلب رفتی؟

اکو بشی یا تست ورزش و اینا 

به پزشک عمومی اورژانس اکتفا نکن حتما پیگیری کن اول ببین قلبت مشکل نداره بعد برو سراغ روانپزشک 

من الان یه سری فاکتورای خونم بهم ریخته و واسه همین فعلا نمیشه تشخیص داد که مشکل اصلی پنیک هست درگیر ام ار ای و اسکن هستم که بیماری خودایمنی نباشه 

پیش متخصص قلب رفتی؟اکو بشی یا تست ورزش و اینا به پزشک عمومی اورژانس اکتفا نکن حتما پیگیری کن اول ببی ...

اره رفتم اینقدر بد شد که آریتمی قلبی دارم و عمل لازمه

همه چی رو انجام دادم 

تو خوبیش اینه حداقل از لحاظ قلبی اوکی هستی

من فقط ۲۵ سالمه 

اضطراب

اره رفتم اینقدر بد شد که آریتمی قلبی دارم و عمل لازمههمه چی رو انجام دادم تو خوبیش اینه حداقل از لحا ...

دیگه هر کی تو زندگیش با یه بیماری یا مشکلی دست و پنجه نرم میکنه الان سی ار پی خیلی خیلی بالا گرفتم معلوم نیست چه بیماری خودایمنی ای گرفتم همشم به خاطر اعصابم هست که مردم رو اعصابم پیاده روی میکنن همیشه تو فامیل و دوست 

حالا فکر نکن اولین بیماریم هستا تو کل عمرم همیشه درگیرم ادمای حرصو جوشی بیشتر دچار مشکل میشن 

دیگه هر کی تو زندگیش با یه بیماری یا مشکلی دست و پنجه نرم میکنه الان سی ار پی خیلی خیلی بالا گرفتم م ...

اره دقیقا درکت میکنم

من که دلهره قلبم میکشتم آخر 

همش دستم رو قلبمه

اضطراب

دیگه هر کی تو زندگیش با یه بیماری یا مشکلی دست و پنجه نرم میکنه الان سی ار پی خیلی خیلی بالا گرفتم م ...

سعی کن یکم آروم باشی و حرص نخوری

می‌دونم سخته ولی یکم آروم باش و خودتو آروم کن

اضطراب

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لک صورت 😭😭

qeooooooo | 45 دقیقه پیش

فوق تخصص غدد

hlima | 43 دقیقه پیش
2791
2779