2777
2789

اونی که می‌خواسته با مادره ازدواج کنه یه شب به دختربچه تجاوز می‌کنه بعد همه میفهمن و مرده رو همه طرد میکنن و مریض هم میشه

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پسره بخاطر اون بچه هه با مادرش ازدواج میکنه و بلاخره وقتی تنها میشن بهش تجاوز میکنه [بر اساس واقعیت] و دختره شرط میذاره که اگ بری و دیگه هیچوقت پیدات نشه منم به هیچکس هیچی نمیگم 

چندین سال بعد وقتی دختره نوجون میشه زنگ میزنه بهش و میگه مامانم سرطان گرفته 

اونم میره بیمارستان دیدنشون ، و دست اخر دختره میگه عمو من فقط ۷ سالم بود 

اونم گف من مریضم عمو 🥺(بعدشم کارت دکتری که برای درمان میرفت پیشش رو نشونش داد و رفت)

منطقی محور✅️نه موج محور❌️

پسره بخاطر اون بچه هه با مادرش ازدواج میکنه و بلاخره وقتی تنها میشن بهش تجاوز میکنه [بر اساس واقعیت] ...

دختره چرا کارت روانشناس و اخر فیلم گذاشت لای در ؟

بعدم دختر خودش سارا چرا از پیشش رفت!؟

دختره چرا کارت روانشناس و اخر فیلم گذاشت لای در ؟بعدم دختر خودش سارا چرا از پیشش رفت!؟

اون در مطب همون روانشناسه بود ، اگ دقت کردی تاریخ و ساعت مراجعه بهش رو نوشته بود دختره همون ساعت و همون روز رفت گذاشت لای در که وقتی مرده اومد بیرون ببینه که دختره اومده بوده اونجا . سارا رو نمیدونم یادم نمیاد ازش صحبتی کرده باشه 

گفته بود از پیشش رفته ؟

منطقی محور✅️نه موج محور❌️