2777
2789
عنوان

پست نقی معمولی به برادر زادش

244 بازدید | 16 پست

هر سربازی 

در جیب هایش 

در موهایش 

و لای دکمه‌های یونیفورمش 

زنی را به پادگان و خدمت می‌برد 

آمار اعزامی‌ها همیشه غلط بوده است 

این دو سال 

دو نفر را از پا دراورده 

سرباز و زنی که 

در میان قلبش بود 

برادرزاده عزیزم علیرضا جان خداحافظ

چی میگی متوجه نمیشم😐😐😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برادرزادش شهید شد

نامزد داشت 

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡

منظورش اینه کسی ک میمیره و شهید میشه عزیزکسی هست ک اونم روحش دیگه میمیره ...حتما طرف زن داشته یاعاشق بوده میگه آمارها غلط مثلا درواقع ینفر مرده و میگن ینفر مرده اما نمیدونن ی زن عاشق هم مرده 

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

منظورش اینه کسی ک میمیره و شهید میشه عزیزکسی هست ک اونم روحش دیگه میمیره ...حتما طرف زن داشته یاعاشق ...

کاملا درسته یه مادر یه پدر یه خواهر یک برادر یک زن وحتی گاهی چند فرزند با مردن یک نفر می میرن

کاملا درسته یه مادر یه پدر یه خواهر یک برادر یک زن وحتی گاهی چند فرزند با مردن یک نفر می میرن

اره دیگه اونی ک میمیره جسمش هم میره وهمه میگن رفت اما امان از دل بقیه ک میمیرن ولی ب ظاهر زنده هستن

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن