2777
2789

هیچوقت امیدتواردست نده البته  امیدرسیدن بآرامش نه به چیزی که اصرارداری ونمیشه واسه اون بایدکوتاه بیای وصبورباشی اگه نشدهم مطمئن باش به صلاحت بوده

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

هیچوقت امیدتواردست نده البته امیدرسیدن بآرامش نه به چیزی که اصرارداری ونمیشه واسه اون بایدکوتاه بیا ...

قبلنا اینجوری نبودم اصلاااااااا .ولی الان با کوچکترین اتفاق سررریع ناامید میشه .فکرای منفی سراغم میاد و ولم نمیکنه😭😭😔😔😔😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من توزندگیم خیییییلی ضربه خوردم وشکستای زیادی روتجربه کردم اما هنوزامیددارم چون میدونم خدا هست 

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

من توزندگیم خیییییلی ضربه خوردم وشکستای زیادی روتجربه کردم اما هنوزامیددارم چون میدونم خدا هست

شده خیلی چیز ا رو بخوای اما هیچوقت درست نشده یا کلا بهت داده نشده باشه؟؟

امید یعنیبه مو میرسهپاره هم میشهولی بازم گره میزنی و ادامه میدی

خیلی چیزا خواستم تو زندگیم و روابط خانوادگی درست شه ولی نشده .من خانوادمون خیلی دوست دارم آخه😔😔😔😔

شده خیلی چیز ا رو بخوای اما هیچوقت درست نشده یا کلا بهت داده نشده باشه؟؟

خیلی چیزا دقیقا همین خانوادم باخواهرم چندساله قطع رابطم .خیلی دوستش دارم امابهم کم محلی میکنه چندباررفتم خونشون سرسنگینه تماس نمیگیره .چندین سال اینجوری ادامه دادم شوهرم خونه پدرشوهرم همه بهم سرکوفت میزدن به رخم میکسن که تورونمیخاد اما دست نکشیدم تااینکه دیگه بخودم اومدم گفتم گوربابای صله رحم وروابط خواهربرادری 

خیلی چیزا دقیقا همین خانوادم باخواهرم چندساله قطع رابطم .خیلی دوستش دارم امابهم کم محلی میکنه چندبار ...

اهوم😔😔😔😔سخت بوده متوجه م .چند سالته

[QUOTE=386720116]

خیلی امیدواربودم اوکی شه باهام اما این دیگه خریت بود نه امیدواری.یااینکه دلم میخاد عزیزدردونه خونه پدرشوهرم باشم خیلی روخودم کارکردم یکم عصبی ام امابی ادب نیستم باخواهرشوهربی ادبم نمیسازم بازم کوتاه اومدم وگفتم شایدایرادازمنه اما دیدم موقه جروبحث چشاشومیبنده ودهنشووامیکنه دیگه امیدی بهش نبود من خیلی حساسم وزود گریه م‌ میگیره هنوزم امیدوارم روابطمون خوب بشه اما دیگه زورنمیزنم خیلی عادی رفت وآمدمیکنم

اهوم😔😔😔😔سخت بوده متوجه م .چند سالته

ببخشیدطولش دادم شمااومدین دردل کنید من بیشترحرف زدم 38سالمه عزیزم.نمیخای بیشترازخودت بگی

ببخشیدطولش دادم شمااومدین دردل کنید من بیشترحرف زدم 38سالمه عزیزم.نمیخای بیشترازخودت بگی

نه گلم این چه حرفیه اتفاقا با حرفات بهم آرامش دادی .ممنونم ازت🦋🩷منم مسائلم زیاده طلاق عاطفی پدرومادر و بیماری روحی مادرم . چندین ساله هیچیییی عوض نشده درست نشده تازه مسائل دیگم هست .واقعا الان رو روانم تاثیر گذاشته😔

نه گلم این چه حرفیه اتفاقا با حرفات بهم آرامش دادی .ممنونم ازت🦋🩷منم مسائلم زیاده طلاق عاطفی پدروما ...

حق داری عزیزم همه یه جورایی درگیرمشکلات عاطفی ان .ذکریاودود به نیت محبت بین پدرومادرت بخون باورکن جواب میده باراول 1001بخونی بعدش هرچقدخواستی روزی 100یا200تا وقت خاصی هم نمیخاد همینجورکه داری ماراتومیکنی ذکرهم بخون 

حق داری عزیزم همه یه جورایی درگیرمشکلات عاطفی ان .ذکریاودود به نیت محبت بین پدرومادرت بخون باورکن جو ...

مرسی عزیزم🫂🩷دعام کن . دعام کن ک فقط ناامید نشم .همین برام کافیه🦋

مرسی عزیزم🫂🩷دعام کن . دعام کن ک فقط ناامید نشم .همین برام کافیه🦋

فدات عزیزم واسه ارامش دلت 5تاصلوات فرستادم .خدابزرگه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز