2777
2789
عنوان

کنکور

236 بازدید | 22 پست

سلام من کنکوری 405 آم اصلا هم حصله ی پشت کنکور موندن ندارم. بچها نمیدونم از کجا شرو کنم چجوری تست بزنم. برنامم چی باشه. یکی میگه درسنامه کتاب تست رو بخون یکی میگه نه. یکی میگه در طول روز همه درسا رو باید جم کنی یکی میگه هر روز یکی. بعد چ موقعی تست بزنم؟ فیلمای اموزشی کلاسا رو قبل از شروع درس بخونم یاد بعدش.؟ بلد نیستم خلاصه نویسی  کنم. از خودش بیشتر میشه. داغونم. چیکار کنم. هر کی کنکوری هس یا بوده یه کمک کنه...  هدفم پرستاری و بالاتر از پرستاریه. دانشگاه گرگان. بنظرتون میشه از الان شرو کنی؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سال کنکورم روشم اینطور بود که هر روز ۲ ساعت همه اختصاصیا رو میخوندم تو بازه های ثابت

برا زیست متن کتاب یک گفتار کامل حفظ میکردم بعد تست اون گفتار  و تحلیل کامل پاسخ نامه بلافاصله بعد هر تست نوشتن نکات مهم به صورت فصل به فصل داخل کلاسور در آخر یک دور نکات کلاسور رو می خوندم و مهمترینهاش رو هایلایت میکردم

برا شیمی بخش بخش اول درسنامه مبتکران بعد متن کتاب بعد تست و تحلیل

برا فیزیک جزوه معلم بعد تست

برا ریاضی بخش بخش درسنامه کتاب بعد تست

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

نه دیگه هیچ دو رقمی نیست فقط سال آخر خونده باشه این همه آدم از دهم شروع میکنن. انتظارات بیجا خودش با ...

نظرتون محترمه❤️

اما گیرایی و هوش آدم ها مشابه نیست🙂

بهترینا براتون رقم بخوره و همیشه غنی باشید از امید..

نه دیگه هیچ دو رقمی نیست فقط سال آخر خونده باشه این همه آدم از دهم شروع میکنن. انتظارات بیجا خودش با ...

خب یکی سه سالو میخونه ولی کاذب و بی اعتماد بنفس... هعی غر بزنه و روزی سه ساعت جدا از مدرسه. ولی یکی سال اخر 10ساعت میخونه 

معلم شیمی من هادیان فرد فقط سال دوزدهم خونده دو رقمی شده 

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

پسر داییم قبول شده تربیت معلم مصاحبه هم پذیرفته شده میگن مرحله دوم مونده هنوز مرحله دوم چیه دیگه

سه تا مصاحبه انجام میشه

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

خب یکی سه سالو میخونه ولی کاذب و بی اعتماد بنفس... هعی غر بزنه و روزی سه ساعت جدا از مدرسه. ولی یکی ...

عزیزم ۱۰ ساعت مطالعه نرمالیه خیلی بالا نیست کلا ۹۰ نفر دو رقمی میشن درصورتی که ۱۰۰۰ نفر از دهم شروع کردن. درس نخون زیاده درس خونم زیاده. خیال پردازی و توقع بالا باعث میشه وسط راه ببری آدم باید دید منطقی هم داشته باشه

.