2777
2789
عنوان

جلسه اول خواستگار نظرررر

112 بازدید | 9 پست

با هم صحبت کردیم حدودا یه ساعت 

بیرون کافه 

بزرگترا هم اون دور وایسته بودن..

بعد از حرفامون پسره درومد بهم گفت الان تا اینجا نظرت چیه دوستداری ادامه پیدا کنه؟ 

منم گفتم نظری ندارم فعلا نمیتونم چیزی بگم 

گفتم خودتون همین سوالو جواب بدید گفتش منم نظری ندارم 

بعد گفت شماره خواهرمو که دارید اگه بازم سوالی چیزی ازم داشتید کاری داشتید بپرسید 

ببینید معرفی بود سنتی.  معیارامو داشت منم ظاهراً معیاراشو داشتم حس خوبی داشتم تو اون یکی ساعت..

ولی نمی‌دونم نظر خودش چیه میاد خواستگاری رسمی یا نه ؟ 

چرا اون سوالو ازم پرسید اگه خودش نظر منفی بوده چرا گفته از خواهرم بازم چیزی خواسته بپرس 

بعد اینکه خودم صحبتو خاتمه دادم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما رفتید کافه بزرگترا کجا اومدن🤣🤣🤣🤣🤣

ی باغ بزرگ بود 

مثلا گفتم گفتم کافه 

بزرگترا به گوشه دیگه بودن 

مامانمو خواهرش 

خب سنتی بود دیگ تنهایی نمیشد بریم شناخت قبلی ک نداشتیم 

ی باغ بزرگ بود مثلا گفتم گفتم کافه بزرگترا به گوشه دیگه بودن مامانمو خواهرش خب سنتی بود دیگ تنهایی ن ...

اگه از ظاهر و شغل و خانواده ش راضی ای برای شناخت اخلاقش بیشتر رفت و آمد کن

برای سوالای اساسی از مشاور کمک بگیر

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

نظرش منفی نیست اگه منفی بود ازت اون سوالو نمی‌پرسیداگه ادامه پیدا کرد بعد از چند جلسه حتما مشاوره از ...

واقعا عزیزم مطمئنید منفی نیس؟؟ 

نکه خیلی درگیرش باشمااا.چون مامانم اینا هم در جریان هستن غرورم می‌شکنه اگه دیگه پا پیش نذارن

واقعا عزیزم مطمئنید منفی نیس؟؟ نکه خیلی درگیرش باشمااا.چون مامانم اینا هم در جریان هستن غرورم می‌شکن ...

بنظرم منفی نیست

ولی اگه نیومدن هم سعی کن برات مهم نباشه خواستگاری سنتی همینجوریه دیگه خودم چند بار برام پیش اومده

اگه اینطور شد بدون قسمت نبوده