2777
2789
عنوان

بااین شرایط بمونم یا برم

203 بازدید | 29 پست

سلام دوستان من ۲۷سالمه و با همسرم ۱۴سال اختلاف سنی دارم بخوام یه دید کلی بهتون بدم 

خوبیاش = وفادار و سرش به زندگیشه ....خونه ماشین ورفاه معمولی رو داریم ....خونواده واطرافیانش دخالتی در زندگیم ندارن ...اهل رفیق بازی واعتیاد نیس ...اهل معاشرت هس و خیلی شوخ طبعه....

بدیهاش =بهم محبت لمسی کلامی و....نمیکنه ...و اصن شاید دستمونم بهم نخوره .‌‌‌.این مورد فک کنین اصن درست نشه ..همه چیز رو بهم ربط میده ....مثلا شرط محبت رو یه شرط غیر معقول گذاشته که مشاور هم حق رو به من داد ....قرص اعصاب میخوره که مربوط به افسردگی هس اما میگه برای سردرد هام دکتر داده ....ازلحاظ مالی میتونه بهم بیشتر پول بده اما امتناع میکنه وفقط ۶۰۰میده ...خیلی خود رای هس و لجباز و سر چیزهای خیلی کوچیک وسطحی بحث مون میشه ....جدیدا روی حجابم خیلی گیر میده (من حجاب معمولی و خوبی دارم ) ....به شدت کنترل گر و منو بچه فرض میکنه ....چون دائما تو بحث ها میگه من بیشتر تو جامعه بودم 

فعلا همینا خاطرم هس کلیات 

خوبی هاش بنظرم بیشتره

این چیزا با مشاوره رفتن حل میشه 

ب شرطی که صرفا چند جلسه نباشه و مداوم باشه تا زمانی که احساس کردید تغیری حاصل شده 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 18 سالمه خب اگه خواستی بخون نظرمو،به نظرم قابل درست شدن هست و اینکه خب باید بیشتر بهت پول بده و جمله اخرتم به خاطر تفاوت سنی زیادتونه که از اول قبول کردین هر دو پس باهم کنار بیاین

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

خوبی هاش بنظرم بیشترهاین چیزا با مشاوره رفتن حل میشه ب شرطی که صرفا چند جلسه نباشه و مداوم باشه تا ز ...

مشاوره اصلا نمیاد چون کلا قبولشون نداره و میگه خودشون زندگی هاشون کلی مشکل داره

مشاوره اصلا نمیاد چون کلا قبولشون نداره و میگه خودشون زندگی هاشون کلی مشکل داره

اگه میتونی راضیش کن 

اگر نه خودت تنها برو و راهنمایی های مشاور رو توی زندگیت در نظر بگیر 

تلاش خودتو بکن که بعدها حسرت نخوری یا فکر نکنی اشتباه کردی

طلاق آخرین راهه 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

دقیقا دلیل اصلیم همینه

چون منم متاهلم و میفهمم. بی محبت ادمو از هم دور می‌کنه آخه زن جوون از کی محبت ببینه باهاش حرف بزن ببین چی میگه نمیدونم ی جوری برخورد کن ک بدونه

چون منم متاهلم و میفهمم. بی محبت ادمو از هم دور می‌کنه آخه زن جوون از کی محبت ببینه باهاش حرف بزن بب ...

بهش مستقیما گفتم .....اگه هم نهایت خوب بشه دو روزه 

تازه واسه محبت شرط تعیین میگنه