2777
2789
عنوان

دخترا ناقصن

217 بازدید | 33 پست

یعنی ما واقعا از پسرا چیزی کم داریم پس چرا همیشه ما عاقل تر به نظر میایم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاقل تر هستیمفقط،چون آقایون زور بازو داشتن از اول زور گفتنوگرنه در کل از،نظر تحمل درد ضعیف ترن حتی

معلممون میگفت ما نسخه بروز رسانی شده اونا هستیم سر همین دومین مخلوقیم ولی گاهی شک میکنم اگه ما چیزی کم نداریم پس چرا همیشه زجر میکشیم مگه گناه ما چی هس

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

معلممون میگفت ما نسخه بروز رسانی شده اونا هستیم سر همین دومین مخلوقیم ولی گاهی شک میکنم اگه ما چیزی ...

معلمتون یه بی سواده عقب موندست

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

چطور ؟

هیچ جنسی صرفا بهتر از اون یکی نیس بهتر بودن ب ای شخصیته و فرد هس وگرنه هر جنس اشکال خودش داره یه نظریه میگه استانه تحمل درد تو جنس مذکر کمتره ولی تو زنا بالاتر که به نظرم ربطی نداره ادم چرا باید خودش زجر بده تا ببینه استانه تحملش چقدره

فقط از لحاظ زور پسرا از ما قدرتمندترن وگرنه از لحاظ عقلی پسرا عقلشون اندازه نخودِ👈😂

نه عقل دارن ولی هیجانشون زیاده یکمی سر همین یکم 

دخترها زودتر از پسرها به بلوغ فکری میرسن و بالغ میشن، فقط همین

میدونم

معلمتون یه بی سواده عقب موندست

چیز خاصی نگفته چرا

خانم ها اتفاقا کامل هستن چون همزمان میتونن چند کارو با هم هندل کنن 

تو جزئیات دقیقن

استانه تحملشون بالاست چه از نظر روحی چه از نظر تحمل درد 

در واقع بار اصلی یه زندگی رو دوش خانوم هاست حالا خانوم ها ناقص شدن و اقایون کامل 

نمیدونم البته مربوط به جهان سوم هست آخرش

مربوط به هر چی که هس من خسته شدم

چیز خاصی نگفته چرا

یعین چی که ما نسخه بروز رسانی شده اونا هستیم.

این حرفش کامل از اساس غلطه 

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤