2821
2789
عنوان

سل فري

176 بازدید | 19 پست

دوستاي خوبم دكترم واسم غربالگري سه ماه اول و نوشت ولي خودم بااينكه ٣٢ سالمه گفتم يه دفعه سل فري بنويسه به نظرتون كار درستي كردم؟اخه دكترم گفت مشكلات قلبي و هم نشون ميده سل فري درسته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از همون اول سل فری دادم.ولی فکر نمیکنم مشکلات قلبی رو نشون بده.فقط اختلالات کروموزمی رو نشون مید ...

چند هفته بودي سل فري دادي؟ ميشه بگي كجا رفتي؟

كجا رفتي؟تهراني؟

بله تهران

بیمارستان پارس

فرستاد فرانسه

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
منظورت همون ازمايشگاه پارسه هست نزديك صادقيه؟

نه بیمارستان پارس

بلوار کشاورز

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
يعني ميگي غربالگري كاملتره؟

نه سل فری دقیقتر از غربالگری هست و امنیو سنتز و سی وی اس کاملتر از سل فری ولی شما که مشکل خاصی نه خودتون نه خوانودتون ندارید همون سل فری بهتر

عاشقی جرم قشنگیست به انکارش مکوش
من سردرگم شدم نميدونم دكترم گفت پارس يا پارسه!! اونجا چقدر گرفتن ازت؟چند هفته بودي رفتي؟

پارسه رو هم میشناسم اون میفرسته انگلیس هزینه اش هم 1 و 200

این میفرسته فرانسه 1و 400

بیمارستان پارس دابل مارکر هاش هم میفرسته آلمان