sogand_x مدیر عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 4070 عنوان بیاین ی ویژگی خوب و ی بد از شوهراتون بگین 😄 | مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 65 پست حوصلم سر رفته بیاین شماهم بگین ویژگی خوبه شوهرم اینه دست و دلبازه تا حدی ک بتونه خرج میکنه ویژگی بد زیاد داره ولی یکی میگم😂رفیق بازه☹️ خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم رسیدم🌻قانون جذب🌻 1404/04/11 | 18:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monetoile عضویت: 1404/01/23 تعداد پست: 1371 قابل تحمله بدیش خواهرم 😂 وای نه من اگر بعدش بخوام بخوابم عذاب میکشم یه بار نزدیک پریودیم بود اون تایم روی صدا حساسم ، خدا من رو ببخشه لباش رو گرفتم کشیدم بدبخت سکته زد
sogand_x مدیر استارتر عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 4070 اهوم 😢 انشالله یکی پیدا شه که لیاقتتو داشته باشه عزیزم چون لایق بهترین هایی😊 خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم رسیدم🌻قانون جذب🌻
kosar12561 عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 5131 ویژگی خوبش:بشدددت رازداره به هیچ عنوان هیچ چیزی از زندگیمونو به کسی خصوصا خونوادش نمیگهویژگی بدش:هر ازگاهی بدجووووور عصبی میشه سر مسائل واقعا بی ارزش
سانای78 عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 2589 وای نه من اگر بعدش بخوام بخوابم عذاب میکشم یه بار نزدیک پریودیم بود اون تایم روی صدا حساسم ، خدا من ... چجوری کشیدی؟؟؟😂😂😂 هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔 تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.
sogand_x مدیر استارتر عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 4070 وای نه من اگر بعدش بخوام بخوابم عذاب میکشم یه بار نزدیک پریودیم بود اون تایم روی صدا حساسم ، خدا من ... 😂😂😂😂😂😂 خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم رسیدم🌻قانون جذب🌻
سانای78 عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 2589 انشالله یکی پیدا شه که لیاقتتو داشته باشه عزیزم چون لایق بهترین هایی😊 قربونت گلم شمام خوشبخت باشی💙 هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔 تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.
sogand_x مدیر استارتر عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 4070 ویژگی خوبش:بشدددت رازداره به هیچ عنوان هیچ چیزی از زندگیمونو به کسی خصوصا خونوادش نمیگهویژگی بدش:هر ... اشکالی نداره میشه گاهی خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم رسیدم🌻قانون جذب🌻
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26877 همه ویژگی هاش خوبه فرشته اس به شرطی که لج نکنه که گند میزنه در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
sogand_x مدیر استارتر عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 4070 قربونت گلم شمام خوشبخت باشی💙 مرسی عزیزم خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم رسیدم🌻قانون جذب🌻
کاربریچندم؟ عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 2521 ویژگی بدزیاد داره بدتربنش اینه نمیاد مستقل بشیم با مادرش اینا مشترک زندگی میکنیم ویژگی خوب نداره ولی ... چیزای خوبی نیمد ب ذهنم 😆😆😆😆
sogand_x مدیر استارتر عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 4070 همه ویژگی هاش خوبه فرشته اس به شرطی که لج نکنه که گند میزنه 👋😍 خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم رسیدم🌻قانون جذب🌻
rozhinp عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 378 من که ازدواج نکردم اما به نظرم مهم ترین ویژگی خوب یه شوهر اینه که طرف تمیز باشه
monetoile عضویت: 1404/01/23 تعداد پست: 1371 چجوری کشیدی؟؟؟😂😂😂 چه جور توضیح بدم عین یه گیره دستم رو گرفتم به لباش آی کشیدماا بدبخت نصف سیبیل هاش کنده شد
سانای78 عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 2589 چه جور توضیح بدم عین یه گیره دستم رو گرفتم به لباش آی کشیدماا بدبخت نصف سیبیل هاش کنده شد وااااییی طفلیی😂😂😂😂چیزی نگفت؟؟؟😂 هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔 تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.
sogand_x مدیر استارتر عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 4070 من که ازدواج نکردم اما به نظرم مهم ترین ویژگی خوب یه شوهر اینه که طرف تمیز باشه وای گل گفتی اینوشوهرم هر شب از سر کار میاد دوش میگیره ولی شوهر آبجیم ده روز ی بار تو این گرما ب زور میره حموم این اخلاقش خواهرمو پیر کرده خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم رسیدم🌻قانون جذب🌻