2777
2789
عنوان

بیاین ی ویژگی خوب و ی بد از شوهراتون بگین 😄

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 65 پست
قابل تحمله بدیش خواهرم 😂

وای نه من اگر بعدش بخوام بخوابم عذاب میکشم یه بار نزدیک پریودیم بود اون تایم روی صدا حساسم ، خدا من رو ببخشه لباش رو گرفتم کشیدم بدبخت سکته زد 

اهوم 😢

انشالله یکی پیدا شه که لیاقتتو داشته باشه عزیزم چون لایق بهترین هایی😊

خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم‌ رسیدم🌻قانون جذب🌻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای نه من اگر بعدش بخوام بخوابم عذاب میکشم یه بار نزدیک پریودیم بود اون تایم روی صدا حساسم ، خدا من ...

چجوری کشیدی؟؟؟😂😂😂

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

وای نه من اگر بعدش بخوام بخوابم عذاب میکشم یه بار نزدیک پریودیم بود اون تایم روی صدا حساسم ، خدا من ...

😂😂😂😂😂😂

انشالله یکی پیدا شه که لیاقتتو داشته باشه عزیزم چون لایق بهترین هایی😊

قربونت گلم 

شمام خوشبخت باشی💙

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

ویژگی خوبش:بشدددت رازداره به هیچ عنوان هیچ چیزی از زندگیمونو به کسی خصوصا خونوادش نمیگهویژگی بدش:هر ...

اشکالی نداره میشه گاهی

همه ویژگی هاش خوبه فرشته اس به شرطی که لج نکنه که گند میزنه 

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

چه جور توضیح بدم عین یه گیره دستم رو گرفتم به لباش آی کشیدماا بدبخت نصف سیبیل هاش کنده شد

وااااییی طفلیی😂😂😂😂

چیزی نگفت؟؟؟😂

من که ازدواج نکردم اما به نظرم مهم ترین ویژگی خوب یه شوهر اینه که طرف تمیز باشه

وای گل گفتی اینو

شوهرم هر شب از سر کار میاد دوش میگیره 

ولی شوهر آبجیم ده روز ی بار تو این گرما ب زور میره حموم این اخلاقش خواهرمو پیر کرده