2777
2789

بچه ها بر چه اساسی برنامه ریزی میکنین؟ طبق ازمون ماز و قلم چی برنامه ریزی میکنین یا به ترتیب پایه و فصول پیش میرین؟ میشه راهنمایی کنین چطوری دهم و یازدهممو تو تابستون بخونم؟ 

من تو مورد برنامه ریزی خیلی گیجم مشاور خوبی ام دور و اطرافم ندارم 

پولم ندارم که برم مشاور بگیرم 

کنکوری۱۴۰۵ ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

نظر من اینه که مهر شد حتما حتما بشین نهایی ها رو خیلی خوب بخون و از کنکورم بیشتر وقت بزار چون بازدهی وقتی که میزاری برای نهایی خیلی بیشتر از کنکوره(این حرف و جدی بگیر که نمره ها اومد پیشمون نشی) و فکر نکن نهایی اسونه و ۲۰ میاری و اینا رو کلا  از ذهنت بنداز بیرون و عین چی بخون

برای خود کنکور اگه ازمون ثبت نام کردی منطقی ترش اینه که با ازمون پیش بری

اصلا ناراحت این نباش که مشاور نداری چون من چیز به درد بخوری از این مشاورا ندیدم

اگه خودت میخوای بخونی برو ببین مباحث پر تکرار کنکور از چه درسایی و بر اساس اون برنامه بچین

تابستون دو تا پایه رو به ترتیب جمع کن از مهر با بودجه آزمون پیش برو

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

سلامنظر من اینه که مهر شد حتما حتما بشین نهایی ها رو خیلی خوب بخون و از کنکورم بیشتر وقت بزار چون با ...

ممنونم حرفات خیلی مفید بود 

به نظرت از الان ازمون ثبت نام کنم یا نه؟ چون از مرداد ازمون های قلم چی و ماز اگه اشتباه نکنم شروع میشه

ممنونم حرفات خیلی مفید بود به نظرت از الان ازمون ثبت نام کنم یا نه؟ چون از مرداد ازمون های قلم چی و ...

نمیدونم کی ازمونا شروع میشه

فقط رفتی ثبت نام کتاب آبی قلم چی و اصلا ازشون نگیر(فکر کنم رو خود ازمون پولشو میگیرن) و پول ازمون رو قسطی پرداخت کن که ببینی کتاب و میدن بهت یا نه که اگه دادن بگی نمیخوای پولشو ازت نگیرن