2789
عنوان

تصادف

395 بازدید | 12 پست

امروز  یه موتوری ورود ممنوع تو خيابون اصلی مالید بهم و گفتم وایسا افسر بیاد در رفت . پلاستیک بالای گل گیر دراومد و یه خط رو در تا گل گیر افتاد . الهی سر خودش و خانوادش بدترش بیاد . به نظرتون خرجش چقدره؟ ماشینم 206 

خانوادش چراااا...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا خانوادش رو نفرین میکنی عزیزم 

مثلا بابای من با موتور خط بندازه رو در گل گیر ۲۰۶ شما فرداش رو صورت من خط خطی بشه شما راضی میشی 🙈

شما ۲۰۶ داری اون موتور به این فکر کن خدا به شما بیشتر داده دلتون بزرگ تر کنید 😊❤️

موتوریا کلا بد رانندگی میکنن باید صد برابر بیشتر مراقب باشی عزیزم 

خرجشم فکر نکنم چیزی بشه فقط خط افتاده 

دوست عزیز من خدا الهی هر چی که میخوای بهت بده واسه منم دعا کن ☺️😍
بالا جواب شما بود عزیزم

به نظرم نفرین نکن خانواده ی کسیو عزیزم خودشو میخوای بکن ولی بازم انرژی منفیش به خودت بر میگرده 

میگم دیگه موتوریا کلا بد رانندگی میکنن خیلی بیشتر باید مراقب بود 

این چیزا ارزش نداره ولی این که با شما بد رفتار کزده کارش خیلی زشت بوده ان شالا یکی هم با خودش اینجوری رفتار کنه 😄

دوست عزیز من خدا الهی هر چی که میخوای بهت بده واسه منم دعا کن ☺️😍

خدای جای حق نشسته گلم از هر دستی بدی از همون دست پس میگیری

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!

اون روزی داشتم رانندگی میکردم موتوریه پشت ماشینم بود سمت راست اومده بود چسبیده بود به ماشینم میخواست ثبت بگیره من یکم اومدم به سمت راست چنان بوقی زد اعصابم خورد شد اشاره دادم چیکار میکنی !!! اومد سمت چپم شیشه رو دادم پایین گفتم خنگول از اون ور که سبقت نمی گیرن !!!!

فکر نمی کنم دیگه اتفاقی بتونه از ته دل خوشحالم کنه 
اون روزی داشتم رانندگی میکردم موتوریه پشت ماشینم بود سمت راست اومده بود چسبیده بود به ماشینم میخواست ...

خدایی موتوریا افتضاح رانندگی میکنن به خصوص تو وسط و جنوب شهر.زبونشونم درازه همواره