2777
2789
عنوان

کیا این اخلاقو دارن دمشون گرم

185 بازدید | 13 پست

سلام.بچه ها من خودم خیلی برام مهمه سرکاری که میرم نون حلال دربیارم حالا بگو چه ده میلیون چه ۱۵ میلیون.یعنی از اینام که ماهی ۴۰۰ میلیونم بدن حاضرم نیستم بابتش به مشتری دروغ بگم.چون شبا راحت میخوابم و عذاب وجدان ندارم.در حدی که تو مبل فروشی کار میکردم و چون نمیخواستم دروغ بگم زدم بیرون.از کلماتی مث سود نداره و خودمون گرون تر باید بخریمو و از همین مادرم دیروز برده و متنفرم.با مشتری باید صادق بود.ته تهش دو متر قبره میخوابیم توش ارزش نداره دروغ بگیم

بهم احترام بگذاریم و مودب باشیم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی وقتا یه سری نکاتی و به مشتری میگم و میشتری میگم دمت گرم که گفتی و از این حرف شکه میشم با فکر ای ...

افرین همینطوری بمونید

دروغ نگو ولی روش مشتری جذب کردن بلد باش

صد درود که دنبال نون حلال سرمنشا سعادت ما و نسل ما لقمه حلاله. زرنگی محضیه

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

اون فروشنده ای که میگه سود نداریم و خودمون گرون تر باید بخریم دروغ نمیگه که شما میگید باید با مشتری صادق بود 

فقط کسایی که دستشون تو کسب و کاره و مغازه دارن اینو درک میکنن

با این اوضاع هرچقدر پسرفت میکنیم نه پیشرفت هیچ کدوم از اینا هم دروغ نیست چون بازار ثابت نیست و اون جنسی که میارن خودشون چند روز بعد باید دوبرابر بخرن اونو چون قیمتا روز به روز میره بالاتر

دروغ بگن که چی بشه؟! مگه مردم دروغگو هستن همه!!

اون فروشنده ای که میگه سود نداریم و خودمون گرون تر باید بخریم دروغ نمیگه که شما میگید باید با مشتری ...

این جملات رو بنده چند ساله دارم میشونم ربطی به گرونیا نداره

این جملات رو بنده چند ساله دارم میشونم ربطی به گرونیا نداره

اره قبلا اوضاع فرق می‌کرد اما الان وضعیت داغونه

اصلا نمیشه جنس بیاری به هرکس هم بگیم فکر میکنن دروغ میگیم و آیا چقدر سود داریم ...

مردم هم تو شرایط خوبی نیستن کمتر میرن خرید،  بازار هم ثابت نیست..

2790
2778
2791
2779
2792