2777
2789
عنوان

فامیل شوهر خواهرم بهش تهمت زدم

227 بازدید | 16 پست

داستان از اینجا شروع شد که خواهرم 3 تا دختر آورد هی مادر شوهر و خواهر شوهرش اذیتش میکردن میگفتن تو عرضه نداری و میخوایم زن جدید برای پسرمون بگیریم که پسر بیاره شوهرش تو حاملگی کتکش میزد که مهریشو ببخشه و طلاق بگیره ولی به خاطر بچه هاش وایساد 2 سال پیش شوهرش رو حین خیانت با زن همسایه شون دید ولی به خاطر بچه هاش وایساد و هیچی نگفت شوهرش خیلی از شبا خونه نمیومد و با دوستاش ع.ر.ق خوری میکرد بازم به خاطر بچه هاش هیچی نگفت ما با اونا فامیل دور هستیم و همگی اهل یک روستا هستیم 6 ماه پیش فامیل شوهرش بهش تهمت زدن که این بدکاره هست و با همکارش زیرآبی میره کل روستا و فامیل ها رو پر کرده بود کلی شوهرش کتکش زد دختر کوچیکش 3 ماه پیش از دنیا رفت خواهرم داره دیوونه میشه از 3 ماه پیش تا الان 2 بار خودکشی ناموفق داشته دختر بزرگشم از خونه فرار کرده تو این چند ماهه به اندازه 10 سال پیر شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میتونم ناراحتی ام ابراز کنم و اگه لایق باشم دعا کنم خدا خودش گره از زندگی خواهر تون باز کنه اینجا کسی نمیتونه کمک خواهر تون کنه جز کسی که نزدیک بهش و می‌تونه حامی باشه براش 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

وقتی این همه اذیت‌ش کردن چرا طلاق نگرفته؟! 

بخاطر بچه‌ها وایستاده؟ اتفاقا بخاطر اونا باید طلاق می‌گرفت شاید فراری نمی‌شد دخترش

داستانی ک میگی برام قابل باور نیستش

وقتی این همه اذیت‌ش کردن چرا طلاق نگرفته؟! بخاطر بچه‌ها وایستاده؟ اتفاقا بخاطر اونا باید طلاق می‌گرف ...

در آمدی نداره

پدرم هم ازش حمایت نمیکنه میگه رو من حساب نکن

در آمدی ندارهپدرم هم ازش حمایت نمیکنه میگه رو من حساب نکن

بنده خدا 

اما کاش با پدرتون و بقیه‌ی اعضای خونوادتون صحبت میکردین یه سوئست کوچیک اجاره میکردین همگی براش تو شهر که بتونه حداقل بره سرکار خلاص بشن خودشو بچه‌هاش

بعدم با یه وکیل صحبت می‌کرد حتما راهی هست برای نفقه و حضانت و....