miooooww مدیر عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 837 عنوان با این شرایط میرید مسافرت | مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 39 پست ما از قبل رزرو کرده بودیم برای هفته آینده بریم مشهداما نمیدونیم الان با این شرایط بریم یا نه از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱 1404/04/11 | 17:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elina_r عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 959 عزیزم توکل کن به خداخودتو مشغول کندیگه هم خبری نیس ان شاالله مگه کدوم شهر هستی؟ تهرانی نیستم برای کاری رفته بودم که اینجوری شدشهر خودمون هم بالای ۱۰ بار زدن
نيلوفرابي عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 21888 خبری نشده هنوز ولی میگن قراره ج ن گ بشه باز کسی خبر نداره چی میشه ،من باشم میرم اتفاقا خیلی دلم میخواد تابستون مشهد برم اگه ان شاالله امام رضا بطلبن هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
elina_r عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 959 اگه قرار باشه اتفاقی بیفته میفته هر جا که باشیم ،یه جونم که بیشتر نیست به هر حال اخرش رفتنه فکرش نک ... مشکل جونم نیستمن خیلی وقته زندگی نمیکنمبه پسر خاله دارم پدرومادرشو توی تصادف از دست دادخانواده پدریش خیلی اذیتش کردنهمش میگم چیزی بشه بچه هام چی میشن
نيلوفرابي عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 21888 منم حس میکنم جنگ روانی راه انداختن همینه هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
elina_r عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 959 اخبار دنبال نکن متاسفانه نمیتونم جلوی خودمو بگیرمحماقته دنبال کردن اخبار
70alna عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 7366 تهرانی نیستم برای کاری رفته بودم که اینجوری شدشهر خودمون هم بالای ۱۰ بار زدن حق داری نگران باشی عزیزم
elina_r عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 959 حق داری نگران باشی عزیزم ممنون عزیزمخدا به هممون رحم کنه به خاطر بچه هامون
نيلوفرابي عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 21888 مشکل جونم نیستمن خیلی وقته زندگی نمیکنمبه پسر خاله دارم پدرومادرشو توی تصادف از دست دادخانواده پدری ... توکل به خدا هر روز واسه سلامتی و عاقبت به خیری دنیا و اخرت بچه هات و پسرخاله ات ایت الکرسی بخون خودتون هم اروم میشین هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
elina_r عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 959 توکل به خدا هر روز واسه سلامتی و عاقبت به خیری دنیا و اخرت بچه هات و پسرخاله ات ایت الکرسی بخون خود ... سلامت باشی خدا هیچ بچه ای رو از پدر و مادرش جدا نکنهپسر خالم تا بچه بود قیمش عموش بود یه جوری خون به دلمون کردنبزرگ هم که شد اموالشوبالا کشیدنبمیرم براشسرنوشت غریبی داشت
نيلوفرابي عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 21888 سلامت باشی خدا هیچ بچه ای رو از پدر و مادرش جدا نکنهپسر خالم تا بچه بود قیمش عموش بود یه جوری خون به ... 😞😞😞ان شاالله خدا روزگارش بده و توخوشی غرق بشه خدا واسش جبران کنه بدی هایی را که دیده هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر