2777
2789

بیاین بگین اگه تو موقعیت مشابه بودین چیکار میکردین لطفا😔

چند وقت پیش یه خانومی بیرون دید منو و خیلی از من خوشش اومد و گفت واسه یکی از دوستاش میخاد بیاد خاستگاری یجورایی رابط طور بود شماره منو مامانمو گرفت و جمعه هفته پیش زنگ زد و میگفت پسره خیلی وضعش خوبه و تک پسره خونه داره و...هستسن بقیشو بگم؟!! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لایک

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

خلاصه کلی تعریف کردو گفت اگه هستین ما امروز بیایم خونتون خاستگاری مامان منم چون بلفارو انجام داده گفت نه من شرایطشو ندارمو خونه کثیفه و بیرون قرار بزاریم زنه هم گفت بیرون خوب نیس خونه بهتره و خلاصههه منم باهاش حرف زدم و قرار بود فردا بیان مانانم کلی غر زدو دعوا کرد که من نمیتونم نمیخوام منم به زنه گفتم دوشنبه بیاین که مامان من بهتر بشه گفت اوکی بعد زنه فرداش پیام داد دوشنبه من جایی دعوتم امروز بریم بیرون یا سه شنبه منم گفتم همون سه شنبه خوبه بعد زنه به مامانم زنگ زد گفت ما نه و نیم صب سه شنبه بیایم و مامانم گفت نه کله صبحه خوب نیس زنه هم ناراحت شد گفت پس کنسله و دیگه زنگ نزد😭😭😭من حس میکنم مامانم خاستگارمو پروند از طرفی اخه کی نه صب میره خاستگاری خیلی حالم بده چون مورد خوبی بود نظر شما چیه بچها؟ 😔

دروغ نگفتن ی وخ چون پسر این مدلی خودش میره پیدا میکنه

😐😐 وا چه چیزا

خیلیا دوس دارن سنتی ازدواج کنن 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
دروغ نگفتن ی وخ چون پسر این مدلی خودش میره پیدا میکنه

چه ربطی داره عزیزم؟ بعضیا میسپارن دست خانوادشون 

که خودم مخالف اینجور ازدواج هام

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

اسی خودت به خانومه پیام بده و معذرت خواهی کن