2777
2789
عنوان

فاالی

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 27 پست
لین پارتنر منم اینجوریه قرار بود از برج ۱۱ بیاد ولب هروقت که می‌خواست بیاد یه چیزی شد حالا هم بهش می ...

خب این خیلی بد و مضخرفه که تایم میگه و سرش واینمیسه

پارتنر منم بخاطر همین که یه موقع مشکلی پیش میاد یا دیرو زود کارش اوکی میشه گفته چهارسال دیگه🥲گف نمیگم یسال دیگه بعد نتونم بدقول بشم پیشت🥲

ایشالله که خواهر بعد محرم میاد و خوشبخت بشییی🥺😍

...🖤

یکبار امتحانش کن بگو اگه عقد یا نامزدی نکنیم رابطمون بهم میخوره !

گفتم خندش گرف🥲🤣🤣

آخه اینو بگم باز هرچق هم جدی بگم خنده داره چون مامان هامون و خواهرامون میدونن خواهرای اون کوچیک ترن ازمون ولی از همدیگه مطمئنیم که تهش مال همیم🥲

...🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب این خیلی بد و مضخرفه که تایم میگه و سرش واینمیسهپارتنر منم بخاطر همین که یه موقع مشکلی پیش میاد ی ...

بنده خدا هروقت میخواست بیاد یه چیزی شد معطل میشن  از طرف ما یا از طرف اونا مثلا میخواستن بعد عید بیان شوهر خواهرش تصادف کرد سه هفته تو کما موند بعدش یکی از اقوام ما هم فوت کرد تا چهلش تموم شد جنگ شد 😐نه اینکه عمدا نیاد

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد💕🌱

بنده خدا هروقت میخواست بیاد یه چیزی شد معطل میشن از طرف ما یا از طرف اونا مثلا میخواستن بعد عید بیا ...

واااای یا خداااا حق داره پس واقعا

انشالله امام حسین کمک میکنه اصلا جنگی دیگه درکار نباشه شماهم برین سرزندگیتون😍🥺❤️

...🖤

بنده خدا هروقت میخواست بیاد یه چیزی شد معطل میشن از طرف ما یا از طرف اونا مثلا میخواستن بعد عید بیا ...

من واقعا بریدم از دوریش دیگه نمیکشم🥲🙃

رابطمون لانگ دیستنسه بخاطر همین انق بی طاقت شدمو دلم میخواد بیاد واسه خواستگاری

...🖤

واااای یا خداااا حق داره پس واقعاانشالله امام حسین کمک میکنه اصلا جنگی دیگه درکار نباشه شماهم برین س ...

انشالله ممنونم گلم همچنین تو هم🤲

من واقعا بریدم از دوریش دیگه نمیکشم🥲🙃رابطمون لانگ دیستنسه بخاطر همین انق بی طاقت شدمو دلم میخواد ب ...

واای ماهم رابطمون لانگ دیستنسه 

ولی خب اینم منتظر یه کاریه تا بهش زنگ بزنن دعا کن بزودی زنگ بزنن بهش

واای ماهم رابطمون لانگ دیستنسه ولی خب اینم منتظر یه کاریه تا بهش زنگ بزنن دعا کن بزودی زنگ بزنن بهش

🙃😔خیلی سخته. باز خوبه شما واقعا میخواد بیاد حتما پدرش هم میدونه

من پدرش هم نمیدونه که منو میخواد نمیدونم چه غلطی کنم

انشالله فداتشم زنگ میزنن و کارش اوکی میشه🥺❤️

...🖤

🙃😔خیلی سخته. باز خوبه شما واقعا میخواد بیاد حتما پدرش هم میدونهمن پدرش هم نمیدونه که منو میخواد نم ...

پدرش فوت کرده🥲

ولی مادرش و خواهراش میدونن 

گلم ناراحت نشو انشالله بزودی راضی بشه بیات نامزد کنین باهم

پدرش فوت کرده🥲ولی مادرش و خواهراش میدونن گلم ناراحت نشو انشالله بزودی راضی بشه بیات نامزد کنین باهم

آخییی خدا رحمتش کنه منم پدرم فوت شدن روحشون شاد🥲

دورت بگردم مرسیییی بخاطر دعای قشنگت همچنین شماهم انشالله مشکلات از سر راهتون برداشته بشه❤️🥺

...🖤