2777
2789
عنوان

فاالی

110 بازدید | 27 پست

میدونم کسی رایگان نمیگیره لطفا نسبت به تاپیکم گارد نگیرید

اگه شرایطشو و پولشو داشتم حتما میرفتم میگرفتم

اگه کسی بینتون هست که رایگان بگیره خدا خیرتون بده لطفا بهم بگین🚶‍♀️🥲واقعا خیلی واجبه همش بخاطرش ناراحتی دارم دلم میخواد بدونم چی میشه

...🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اون حرفش چیه تا حالا گفته میام؟

همیشه میگه میاد ولی دلم میخواست از حرفش مطمئن شم

اینطوری نیس که چرتو پرت بگه ولی خب آدم نگران رابطس یا وقتی که برای طرف میزاره

...🖤

خب نمیگه کی میاد؟

چهارسال دیگ🥲🚶‍♀️

سه ساله درارتباطیم اون موقع ها هم میگف هفت هشت سال باید به پای هم بمونیم ولی من صبرم تموم شده نمیدونم چیکار کنم🥲

...🖤

چهارسال دیگ🥲🚶‍♀️سه ساله درارتباطیم اون موقع ها هم میگف هفت هشت سال باید به پای هم بمونیم ولی من صب ...

اووو چهارسال دیگه لگو اگه میخوای همین الان بیاد چون من خاستگار دارم اینجوری بگو ببین چی‌ میگه

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد💕🌱

اووو چهارسال دیگه لگو اگه میخوای همین الان بیاد چون من خاستگار دارم اینجوری بگو ببین چی‌ میگه

خیلی گفتم ولی میگه باید کارم جور بشه:) خب منم دوسش دارم دلم نمیخواد به جاش کسیو بزارم. نمیدونم چیکار کنم دست به کار بشه بیاد حداقل نامزد کنیم🙃

...🖤

گفتم ولی چه بگویم.. به نتیجه ای نرسیدم🙃

لین پارتنر منم اینجوریه 

قرار بود از برج ۱۱ بیاد 

ولب هروقت که می‌خواست بیاد یه چیزی شد 

حالا هم بهش میگم بعد دهه محرم بیا تا دوباره چیزی نشده میگه

عجله نکن میام

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد💕🌱