2777
2789
عنوان

نامزد سابقم🤣🤣

197 بازدید | 11 پست

۵ سال باهم بودیم ادعای عاشقیش اسمونو پاره میکرد به بدترین شکل ممکن خیانت کرد ینی چنان ضربه ای بهم زد ک خدا میدونه بعدشم با دختره ریخت رو هم کلیم اذیتم کردن حالا بعد از ۴...۵ ماه پیداش شده😂پروفمو عکس خودم گذاشتم همین الان بعد فورا بیوشو گذاشت بردارش....😐🤦‍♀️🤣🤣🤣چشم عباس اقا ترسیدم الان برمیدارم🤣اوسکلللل میدونم نباید چک کنم ولی 🪱 دارم نمیتونم🥲😂

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام همین که جواب میدی یعنی می‌دونه چکش می‌کنی

و این یعنی اگر قدنگتم اومده باشه ازش درگیری

بی خیالی بی تفاوتی بهترین کار بود که نتوتسین بی تفاوت باشین

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
چقدر پروعه فحش کشش کن

خیلییی خیلییی دلم میخواد برم تامیتونم فحشش بدم چون دختره رو فرستاد سراغم خیلییی فحشای ناجور بم داد ولی من جواب ندادم🥲

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

وای چ بی لیاقت بیشعور بوده نامزدت.

هعی ۵ سال بخاطرش جلو خانوادم وایستادم...

سلام همین که جواب میدی یعنی می‌دونه چکش می‌کنیو این یعنی اگر قدنگتم اومده باشه ازش درگیریبی خیالی بی ...

عزیزم من جوابشو ندادم اصلا

اینم برا کسایی که میگن عشق قبل ازدواج و ازدواج باید از رو عاشقی باشه نه منطقی .مرسی بابت تاپیکت عزیز ...

منم نظرم همین بود💔فکر میکردم اگ کل دنیا ولم کنن این باهامه ولی انگار نفرت و کینه ۶۰ ساله داشت نسبت بهم

مرسی عزیزم

عزیزم من جوابشو ندادم اصلا

ندادی ولی اینجا نوشتاون عدیده ولی مهم نیست واقع بین باشیم میفهمی درگیری که اومدی اینجا نوشتی

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
ندادی ولی اینجا نوشتاون عدیده ولی مهم نیست واقع بین باشیم میفهمی درگیری که اومدی اینجا نوشتی

نمیدونم چرا هروقت من تاپیک میزنم یه رو مخ میاد بره رو اعصاب من😐شماها ت مجازی اینین وای ب حال واقعیت اوه

الان دقیقا تاپیک منو از کجا میخواد ببینه؟

بعدشم خوبه خودم‌گفتم از رو فضولی میرم چک میکنم نیازی ب توضیح تو نیست

نمیدونم چرا هروقت من تاپیک میزنم یه رو مخ میاد بره رو اعصاب من😐شماها ت مجازی اینین وای ب حال واقعیت ...

شما اونقدر احمقین که حالتون نیست چی مینویسم

حرفم اینه بدونه ندونه تو احمق داری آدمی که یه بار کنار گذاشتید چک می‌کنی فکرت درگیرشه اگر قرار درگیرش باشی جدا شدن برا چیه.

حالا که جدا شدی با چک کردن حتی اونم هدون۷ داری خودت اذیت می‌کنی درگیری کسی که تمام شده نیاز به چک ندارها والا آسیب میبینی.

برو چک کن بیا بنویس  شاید استرس و اذیت شدن رو دوست داریم.

خوش باشین

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز