2777
2789
عنوان

باباش گفته ما جهیزیه نمیدیم چون

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 51 پست
ماشین چیه این وسط پس

ماشین خريده یعنی اینکه اوضاع مالیشون خوبه والا من دیدم پدر دختر  هم ماشین داده هم جهاز.هم خونه هم واسشون عروسی گرفته  میدونم بعضی پسرها هم پرتوقع اند

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

ماشین خريده یعنی اینکه اوضاع مالیشون خوبه والا من دیدم پدر دختر هم ماشین داده هم جهاز.هم خونه هم وا ...

وا یه ماشین یعنی اوضاع  مالی خوبه؟  بنظر  من  که اینطور  نیست.

خانواده  دختر  بخواد  این  همه  هزینه  کنه  یه  دختر شوهر بده   خیلی عجیبه   ولی  مطمعنا  زندگیشون  به مشکل میخوره  چون پسر باید  تلاش کنه تا قدر  زندگی  رو بدونه

هعی😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا یه ماشین یعنی اوضاع مالی خوبه؟ بنظر من که اینطور نیست.خانواده دختر بخواد این همه هزینه ...

اره ماشین این قیمتی که استاتر گفت یعنی پولدارند

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

نمیدونم چی بگم خونه وماشین نداشتن دلیل بر جهیزیه ندادن دختر نمیشه

بعضی رسومات از پایه غلطه مثل همین جهیزیه مثل سیسمونی همون‌طور که دلیل نمیشه پسری که خونه و ماشین نداره جهیزیه نبره طبیعتاً دلیل نمیشه پدر عروس وظایفش باشه لوازم زندگی اونا رو تهیه کنه بعدشم سیسمونی بده😐