2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 72 پست
من داستان زندگیت رو نمیدونم و دلیل دردت رو نمیدونم ولی قطعا دلیل داره یا تو زن خوبی نیستی یا اون آدم ...

نه هیچکدوم خیانت نمیکنیم مشکلم چیز دیگس پست های بالاتر گفتم راجبش اگه زحمت بکشی بخونی خودت متوجه میشی.بعد نظر بده.

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

بخدا نمیدونستم چون قبل از بارداریم دارو مصرف نمیکرد منم که اصلا نمیدونستم دو قطبی چیه بعد از زایمانم ...

عزیزم ببین بادکتر ودارو اینا اگه درست می شه زندگیتو خراب نکن ولی اگه درست نشد خودتو حروم نکن تواون زندگی 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه جراتی دارید😮‍💨

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜

من قضاوتتت نمیکنم 

من درکت میکنم 

میفهممت ادم گاهی جای اشتباهی دنبال ارامش میگرده 

من خودم با اینکه مجردم به خدا طرفمم مجرده اما ادم اشتباه همیم بازم کنار هم ی ارامش عجیب داریم ک حاضر نیستیم جدا شیم از هم 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

عزیزم ببین بادکتر ودارو اینا اگه درست می شه زندگیتو خراب نکن ولی اگه درست نشد خودتو حروم نکن تواون ز ...

من هشت سال تو این زندگی تلاش کردم برا درست شدنش ولی همش یه طرفه بوده واقعا کمرم شکسته کم اوردم با این حال پیش همه جوری رفتار کردم که همه فکر میکنن ما خیلی خوشبختیم خانواده خودش میگن ما لیلی و مجنونیم😔

بخاطر همین از جدایی میترسم از آینده پسرم از شرایط فعلی جامعه از حرف بقیه 

شوهرم آدم خوبیه ولی همه خوبی هاش برا همه هست به جز من چون گناه من اینه که زنشم 

من هشت سال تو این زندگی تلاش کردم برا درست شدنش ولی همش یه طرفه بوده واقعا کمرم شکسته کم اوردم با ای ...

نمی دونم گلم واقعا چی بگم چون توشرایط تونیستم ولی اگه واقعا شوهرت بده واذیتت می کنه بزار دیگران بفهمن قایم نکن فرداروزی کار به جدایی رسید دیگران اورومقصر جدایی بدونن

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

نمی دونم گلم واقعا چی بگم چون توشرایط تونیستم ولی اگه واقعا شوهرت بده واذیتت می کنه بزار دیگران بفهم ...

خانوادش که پسرشونو میپرستن من اگه کوچکترین بدی پشت سرش بگم گارد میگیرن دفاع میکنن من چجوری بذارم بفهمن 

من هنوزم باهاش صحبت میکنم اصلا نمیفهمه من چی میگم 

من منظورم فقط عشق و محبته ولی اون تا حرفی بهش میزنم برمیگرده میگه چکارت کنم دیگه بذارمت رو سرم حلوا حلوات کنم کارا خونه هم من انجام بدم بچه داری هم کنم کار هم کنم 

ولی من منظورم فقط عشقه 😔

من هشت سال تو این زندگی تلاش کردم برا درست شدنش ولی همش یه طرفه بوده واقعا کمرم شکسته کم اوردم با ای ...

چه زشتی تو خوبی خیلی فقط بخاطر نبود محبت

دنبال محبت میگردی وگرنه کدوم زنی اگه شوهر خوب و زندگی خوب و محبت کاعی و اخلاق خوب داشته باشع خیانت نمیکنه

این نیز بگذرد

چه زشتی تو خوبی خیلی فقط بخاطر نبود محبتدنبال محبت میگردی وگرنه کدوم زنی اگه شوهر خوب و زندگی خوب و ...

ولی متاسفانه هیچوقت نمیفهمه من چی ازش میخام