2777
2789
عنوان

ماه گرفتگی نوزاد

183 بازدید | 16 پست

بچه ها من صورت نوزادم به اندازه یک بند انگشت ماه گرفتگی کمرنگی داره ولی مشخصه دوطرف صورتش هست روی خط کانتور گونش میترسم مردم و فامیل مسخرش کنن خیلیم نازه ماشاالله ولی خب ازاین موضوع غصم گرفته کسی بوده خودش یا بچش اینجوری باشه صورتش چکار کردین درمان کردین؟قابل درمان هست؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صورت نه ولی من پام اینطوره اینقدر کمرنگ شده مشخص نیست یعنی بزرگتر ک میشدم کمرنگترمیشد تاالان ک خیلی ...

میترسم بچمو مسخره کنن اینقدر دق میخورم سر همین🥲🥲

مطمعنین؟خیلی قهوه ای نیستا خیییییلییی کمرنگه ولی مشخصه خب مثل سایه تو صورتشه

اره. خواهرم رو پیشونیش داشت حالت قرمزی داشت تو نوزادی و بچگی . وقتی بزرگ شد پوست صورتشم سبزه شد کلا محو شد. پسر خودم روی پلکش و بینیش داشت یک ساله که شد پشت پلکش کلا رفت. رو بینیش هم کوچیک شده. اگه خیلی نگران هستی هر موقع بردی دکتر برای چکابی چیزی به دکترش بگو. 

دستگاه لیزرش هست.قهوه ای خیلی راحت پاک میشه. البته تا بزرگ بشه شاید دیگه اصلا معلوم نباشه

قهوه ای خیلی خیلی کمرنگه یه چیزی مثل سایه مو دیده میشه ولی سایه مو نیست 

اره. خواهرم رو پیشونیش داشت حالت قرمزی داشت تو نوزادی و بچگی . وقتی بزرگ شد پوست صورتشم سبزه شد کلا ...

گفتم میگه احتمال زیاد سایه مو هست ولی اگرم نبود چیز مهمی نیست ولی من میترسم مردم و فامیلا مسخرش کنن هرچند تاالان کسی متوجه نشده یااگرم شده به روم نیاوردن

گفتم میگه احتمال زیاد سایه مو هست ولی اگرم نبود چیز مهمی نیست ولی من میترسم مردم و فامیلا مسخرش کنن ...

هر کی مسخره کرد جواب بده. من به دکتر بچم گفتم موقع نوزادی گفت می‌ره یکی رفته اما یکی نه. الان دو سالشه. تو چشم نیست ولی بعضیا که دنبال اینن که از بچه آدم یه چیزی دربیارن به روم میارن منم میگم از نوزادی داشته اونام دیگه لال میشن. 

خداکنه خیلی غصه میخورم

غصه نداره. برو خداروشکر کن سالمه. یه ماه گرفتگی کوچیک واقعا غصه نداره. دختر من نوزاد بود رو چشماش بود .الان رفته. 

خدایا این خوشی هارو از ما نگیر. الهی آمین

هر کی مسخره کرد جواب بده. من به دکتر بچم گفتم موقع نوزادی گفت می‌ره یکی رفته اما یکی نه. الان دو سال ...

اره اینم توچشم نیست بچم خوشگل و بانمکه سالمه همه چیزش خوبه اینم که من میگم تاالان کسی متوجه نشده اگرم باشه به روم نیاوردن ولی فامیلای خودم و همسرم به شدت ایراد گیرن

اره اینم توچشم نیست بچم خوشگل و بانمکه سالمه همه چیزش خوبه اینم که من میگم تاالان کسی متوجه نشده اگر ...

خب خدا رو شکر. پس الکی نگران نشو. همونم می‌ره بزرگتر که بشه. برای خواهر من رو پیشونیش بود اندازه کف دست. الان نگاه کنی هیچ اثری ازش نیست.