2777
2789
عنوان

یهو یاده یه چیزی افتادم

132 بازدید | 18 پست

اینکه وقتی اولین بار پریود شده بودم

نوار بهداشتیو برعکس میذاشتم تا مدت ها و کلی پس میزد و....

یعنی چسبش رو میچسبوندم به بدنم

همه ش بخاطر ترس و حیای بیجا و عدم اموزش...

دلم سوخت واقعا....

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت چطور متوجه نمیشدی عزیزم😐

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

خودت چطور متوجه نمیشدی عزیزم😐

نمیدونم بخدا

تصورم این بود ک باید بچسبه به بدن

😔

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
طریقه استفاده اش که روی بسته اش کشیده چطوری نفهمیدی؟

بچه بودم 

میترسیدم 

خجالت میکشیدم و...

فکر میکردم باید بچسبه ب بدن

لازم بود تو سایت بگی ممنون

لازم نبود

ولی بعضی چیزها تابو هستن

من یادمه اون موقع ها این چیزا بددمیدونستن

من مامانم دعوام میکرد🥲چون ک 9سالم بود🥲

من ۱۲ یا ۱۳ سالم بود کلاس ششم اینا بودم اینقدر گریه کرد مامانم و ناراحت بود و کلا همش چن روز منو نگاه میکرد و کلی گریه میکرد هیچیم نمیگفت که من نترسم منم سوال نمیپرسیدم فقط فکر میکردم کار اشتباهیه و حتما بدبختیه و گریه میکردم