2821
2789
عنوان

خیانت همسرم

188 بازدید | 13 پست

چند وقت پیش در حضور همسرم،نامادریش مادرم رو فجیعانه کتک زد، در صورتی که همسرمم شاهد بود،

رفتیم پزشک قانونی نامه گرفتیم. جلسه دادگاه برگزار شد،

همسرم که تو جلسه حاضر نشد، بهش گفتم تو باعث این دعوا شدی،بیا بگو که دیدی مادرم رو کتک زده 

نامادری همش به دروغ می‌گفت من کتک نزدم 

همسرم یه دفعه‌ای بهم گفت بین پدرم و تو،من پدرمو انتخاب می‌کنم. نمی‌تونم پشت پدرمو خالی کنم 

دلم خیلی شکست

این ادم رو بزار دم در ببرنش 

برگردی خودتو سبک کردی

فال میخوای این کانال روبیکا رو دنبال کن falfatima 🧸 یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی معنیه ..! 🦋️ شازده کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شمام به هیچ وجه پشت مامانتو حالی نکن و ازشکایت کوتاه نیاید

خیلی دلم شکست،در صورتی که خود این همسرم تا دیروز می‌گفت بله نامادری مادرت رو زده،نامادری تو دادگاه می‌گفت شوهر من مادرمو زده،به شوهرم گفتم تو که نزدی پس بیا اعتراف کن،گفت نمی‌تونم

کوتاه نیا همون پیامو نشون دادگاه بده سعی کن تو پیام معمولی ازش حرف بکشی خودشونو لو بدن و بعد از همین ...

خیلی زرنگ شده،پشت تلفن چیزی نمیگه.

به من میگه خیلی تو فکر شکایت نباش من از محیط دادگاه بدم میاد،میگم چه ربطی داره تو حقیقتو دیدی و باید بیای بگی،میگه پدرم گناه داره.یعنی  عملاً با نیومدنش ثابت کرد که نامادری را انتخاب می‌کنه. دیگه ازش متنفرم،نمی‌تونم باهاش ادامه بدم

این همون آدمی بود که دیروز تو پیاماش می‌گفت من پشت توام

البته تو شرایط سختی ام قرار گرفته اما پیش خودش میگه در نهایت این زن منه و هرچی بشه بازم برمیگرده پیشم ولی اگ علیه پدرم شهادت بدم هیچوقت با من دلشون صاف نمیشه ارث هم بهم نمیدن 

بنظرم بهش بگو اگه طرف حق واینستادی دیگه همه چی بین ما تموم میشه چون یعنی دیگه اون ادمی که من میشناختم و انتخابش کرده بودم نیستی 

البته تو شرایط سختی ام قرار گرفته اما پیش خودش میگه در نهایت این زن منه و هرچی بشه بازم برمیگرده پیش ...

اصلاً ارثی در کار نیست،نامادری همه چیو زده به نام خودش