2777
2789
عنوان

سوپری محل

160 بازدید | 15 پست

بچها شما بگید من الان کارم بد بود چند شب پیش به همسرم گفت برو از سوپری ی روغن و ی دوغ بخر 

اون بنده خداهم اومد گفت  اره روغنی که مثلا روش زده ۱۰۵ این داده ۱۷۰ 

دوغ هم دیشب متوجه شدیم تاریخ مصرف گذشته خیلی ناراحت شدم شوهرم هیچ کاری نکرد من امروز صبح رفتم مغازش کل پولو ب علاوه پول دوغ ازش گرفتم و گفتم حق نداره گرون فرپشی کنه شوهرم میگه شر محل شدی 

الان ب نظرتون من کار بدی کردم حق خودمو گرفتم  

یعنی چی واقعا این حجم از گرون فروشی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عالی احسنت بهت

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂                                                   

ب نظرتون اگ ی دختر این کارو کنه دیگ لوند نیس😕

نه بابا چه ربطی داره شوهرت خودش نتونسته از حقش دفاع کنه زورش گرفته تو تونستی کسر شان داره براش زنش ازش با عرضه تره 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نه کار خوبی کردی . من رفتم بوفه ی بیمارستان عوضیا میبینن طرف مریض داره گیره کلی میکشن روش . منم به روش آوردم گفتم همه رو دوباره دونه دونه حساب کنه . بقیه پولمو گرفتم ازش 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️