2777
2789

من استفاده کردم خیلی خیلی تاثیر خوبی ازش دیدم

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جدی چندشب باید استفاده کنم

من از پزشک طب سنتی گرفتم گفت از ۵ شب بعد پریودیت بزار اگه اشتباه نکنم و درست یادم باشه و در کنارش هر روزم یا یه رور درمیون برو حموم همه جات و حداقل یه ساعت حنا بزار واسه من یه عالمه و مو دستمال و این چیزا این شیاف دفع کرد خیلی خوب بود

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

من از پزشک طب سنتی گرفتم گفت از ۵ شب بعد پریودیت بزار اگه اشتباه نکنم و درست یادم باشه و در کنارش هر ...

یه شب درمیون تا روز قبل پریودی باید میذاشتم

اون قسمتم بنی باید حنابزارم

روی رحم و شکم بله ولی من نذاشتم خیلی بی حوصله بودم