میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین
من از پزشک طب سنتی گرفتم گفت از ۵ شب بعد پریودیت بزار اگه اشتباه نکنم و درست یادم باشه و در کنارش هر روزم یا یه رور درمیون برو حموم همه جات و حداقل یه ساعت حنا بزار واسه من یه عالمه و مو دستمال و این چیزا این شیاف دفع کرد خیلی خوب بود
میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین
من از پزشک طب سنتی گرفتم گفت از ۵ شب بعد پریودیت بزار اگه اشتباه نکنم و درست یادم باشه و در کنارش هر ...
یه شب درمیون تا روز قبل پریودی باید میذاشتم
روی رحم و شکم بله ولی من نذاشتم خیلی بی حوصله بودم