2777
2789
عنوان

حالم از خوارم بهم میخوره

212 بازدید | 19 پست

خوا.هرم با همسایشون دعوا کرد ، سه ماه خودشو خونه مامانم ولو کرد 

الان بخاطر گرم بودن خونشون ، باز میخاد سه ماه بمونه

ب بهانه دعوا هزار بار اومده اینجا 

از سال نو ، صد بار با شوهرش دعوا کرده و اومد اینجا 

تازه میگه بیام وسایلام رو بریزم تو اتاق خونتون و اونجا زندگی کنم ، خرج خونه هم نمیکنه  و همش با بچش سروصدا داره و اینکه مامانم شاغله و خونه نیست و من باید تا پنج شش بعدازظهر تحملش کنم

بابام زنده بود ، جرات نداشت بیاد ولو بشه ولی از موقعی ک مرد ، جا برای این باز شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این با شوهر بیخودش نقشه کشیدن واسه تون.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

یعنی مایی ک با بچه هامون میریم خونه بابامون

پشتمون اینجوری حرفه  

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
یعنی مایی ک با بچه هامون میریم خونه بابامونپشتمون اینجوری حرفه

تو سه ماه سه ماه میری خونه مامانت ؟ همش قصد جدا شدن و خودت رو ب گردن مامانت انداختن داری ؟ 

بعضی اوقات میخاد طلاق بگیره و خونه خودش رو بفروشه و بیاد تو خونه کوچیک مامانم زندگی کنه

کلاوقتی ازدواج کرده به اندازه تو از خونه بابا موندن حق نداره (نه اینکه نداشته باشه فقط چون تو خونت هنوز اونجا محسوب میشه حق داری که اونجا اونجوری که میخوای آرامش داشته باشی )

ولی خب اگه مراعات کنن اشکالی نداره 

آخه چه حقی ؟ خونه داره سه برابر خونه ما ولی اومده در خونش رو قفل کرده و اومده اینجا

منم متاهلم ولی اون حس امنیت و خوبی که خونه بابام میده رو هیچ جا بهم نمیده.. اگه اذیتی بشین با خواهرت حرف بزن اگه متوجه میشه 

کاربری دست دو نفره

تو سه ماه سه ماه میری خونه مامانت ؟ همش قصد جدا شدن و خودت رو ب گردن مامانت انداختن داری ؟ بعضی اوقا ...

اینا بعصیاشون انقد گشا دن برا که اشپزی تمیزکاری نکنن صبح تاشب خونه مامان ولوعن 

این با شوهر بیخودش نقشه کشیدن واسه تون.

آره صدرصد 

همش میگه خونه خودم رو میفروشم ، میام وسایلام رو میریزم تو اتاق شما ، با بعضی ها این رو گفتم ، بعد گفتن این کار رو بکنه دیگه دست بردار مادرت نیست 

منم متاهلم ولی اون حس امنیت و خوبی که خونه بابام میده رو هیچ جا بهم نمیده.. اگه اذیتی بشین با خواهرت ...

بابام زنده بود ، زیاد رو نمی‌داد و خواهرم جرات نداشت 

از روزی ک مرد کلا راه براش باز شد 

کلاوقتی ازدواج کرده به اندازه تو از خونه بابا موندن حق نداره (نه اینکه نداشته باشه فقط چون تو خونت ه ...

من میترسم هیچوقت نره و وبال مامانم بشه ، چون یک آدم نرمال طبیعی نیست همش در خونش رو قفل کنه و بره سه چهار ماه خونه مادرش ، تازه شوهرش خونه خودشونه